nora_01 ikiside 100 mg bebe aspirini diye geçiyo sanırım coraspin kullanıyodum aspirine geçiyorum ikiside aynı değil mi doktor reçeteye aspirin yazmış ?
kalorisizpatates nora_01 coraspin bebe aspirini değil kan sulandırıcı annem kalp hastası yıllardır kullanıyor
Nur_50 nora_01 ben kullanıyorum coraspirin kan pırtılaşmasını engelliyor kan akışı sağladığı İçin bebeği beslermiş
nora_01 Yareneylul daha çok ağrı kesici gibi kullanılıyor yazıyorda hangisini içsem kararsız kalmıştım
Ada_ada nora_01 Ben transferden önce Ass 100 e başlamıştım, kan sulandırıcı. Ağrı kesicili olanlar bir işe yaramıyormuş doktorum özellikle Ass100 al demişti. Daha sonra zaten kan sulandırıcı iğneye geçtim.
Yareneylul nora_01 bana kan sulandırıcı olarak verdi iki düşüğüm var benimde memnunum doktorumda çok iyi
Sevgi1985 nora_01 aspirin ağrı kesici olarak kullanılıyormuş 1897 den bu yana 40 yıldırda kalp damar sağlığı için coraspirin pıhtılaşma için sanırım 2020 ve 2021 de kullandım gebelikte birde şimdi kullanıyorum hiç aspirin vermediler coraspirin ve ecopirin verildi
Sevinncccc Ben hiç aspirin kullanmadım 22. Haftadayız size neden doktorunuz yazdı bilgilendirir misiniz
nora_01 Sevinncccc bi düşüğüm var riskli gebeyim şuan progestan coraspin ve proluton iğne kullanıyorum
nora_01 naneliseker_ ayy benimde kafam karıştı zaten doktor da bilgili tüp bebek falan yapan bi doktor ama coraspin yazmıyo reçetede aspirin yazıyo