Havvaca Canım aşırı derecede karışık kızartma istiyor şu an yarın onu yapcam eşimde yanına ezogelin istedi. 😂
Esra_Omer_21 NewMom__ biber dolmasi olucak bizim normalde bizde aksamdan dusunmeyiz ama bugun biberleri temziledim yapicaz diye kayınvalidem yarina kalsin dedi ondan sebeb belli😅
Durubebegim NewMom__ ayy hiç öyle huyum yok evi temizledikten sonra akşam yemeği ne yapsam diye düşünüyorum 😁
NewMom__ 01180322 aynı bensin😂 hemen bahane üret yemek pişiremiyorum kötü kokuyor de kocana pasla yemek ısmarla bana de😂😂😂😂
Melo-fndkc 01180322 gel kız miniğim dedin beni benden aldın 😍 başımın üstünde yeriniz var. Ben zaten yedirip iiçirmeye bayılırım hele de güzel yemekler yaptıysam.
NewMom__ 01180322 hahaha kız bende garip bir şekilde çinlilerin asmr videolarını izliyorum hopur hopur yiyorlar😂
ayminaninannesi Taze.kabak yemegi bol domatesli yanına mercimek çorbası klasik takılıyorum dünden.yaptim yarın bol yatacam huyumdur zaten bugünün yemeğini dünden yaparım hep 😁
funnymummy NewMom__ ay bende onu düşünüyorum öyle 😂kabak sandal yapıcam heralde henüz tam karar veremedim😂
Portredekitirtil NewMom__ acilen bu posttan çıkmam lazım okudukça yutkunduğumu farkettim😂 O yüzden Allah ne nasip etmişse onu yeriz diyip kaçıyorum ben🤗
NewMom__ Durubebegim hemen karar verebiliyorsan ne güzel😂 ben öyle yapsam geceyi bulur yemeği seçip pişirmem😂
01180322 ebrunasrullahylmz12211221 cokkkkk, ailem Türkiye’de eşim Almanya’da yaşadığı için buraya geldim sadece kaynım ve gorumcemm var burda anlayacağınız eşimle tek başımayım 21 yaşında ve ilk gebeliğim piskoloji yerle bir
Durubebegim NewMom__ Allahtan karamsar biri değilim net karar veririm ve çocuklar olunca klasik menülerim var😁