Gmzkzk burcudemirr cok güzel yazmışsınız hislerime tercüman oldu resmen 😊benimde ilk doğumum olacak nasipse devlette memnun kalmadım ilgi hiç yoktu muayene böylyse doğum nasıl olacak diye düşündüm özele karar verdim egepol içime cok sindi. Eşimde yakın olsun istiyor eve bucada oturuyıruz tınaztepe biraz daha pahalı geldi hem daha eski odalrı olsun içeriği olsun egepol paketi hoşuma gitti burda yazılanlardan karar verdim açıkcası gidip yüzyüze konuşacagım
lorix35 Gmzkzk Benim neredeyse tüm tanıdıklarim egepolde Gökalp Bey’ e gitti çokta memnunlardı. Ben sadece saglik sigortamin orasi ile anlasmasi olmadigi icin tercih etmedim çok da talep gören bir doktor araştırmanı öneririm😊
Gmzkzk Freyan cınarlıda güzelde oda devlet hastanesi gibi olmaya başladı son yapılan yorumlar hoşuma gitmedi yine böyle postlardan takip ettim
lorix35 Gmzkzk özel karataş hastanesi aysel zabit🥰 o kadar tatli bir doktor ki anlatamam enerjisi çok iyi, çok ilgili, çok bilgili sanki 40 yildir sizi tanıyormuş gibi hissedersiniz. Özel sağlık sigortam olduğu için fiyatları tam bilmiyorum ama gerçekten inanılmaz memnunum.
Maviev35 Gmzkzk özel buca tınaztepe hastanesinde 4yıl önce doğum yaptım. O zaman fotoğraf çekimi- oda süslemesi- lohusa şerbeti doğum ücretine dahildi. Orayı araştırabilirsiniz.
Hopeful_mother Medicana’da doğum yaptım 2021 yılında, şimdi yine oraya gidiyorum. Doktorum İlkay Hanım, ebe Emine Hanım. Çok memnunum. Muayene 715₺, normal/sezaryen doğum 20.000₺. İçerisinde fotoğraf çekimi, oda süsleme vs. yok 🌸
Esrac96 Gmzkzk şuan bir hastane buldunuz mu? Mavi deniz tıp için bilgi alabildiniz mi? Bende Buca’da oturuyorum fakat şuan arayıştayım
Gmzkzk Esrac96 tınaztepe aylin hocaya gittim memnun kalmadım cok ilgisiz ve soğuk davrandı şimdi egepole gitmeyi düşünüyorum bi sonraki kontrolde
Gmzkzk Esrac96 29 haftadayım gitmedim oraya siz araştırıdınuz mı muane ücteri ve doğum ne kadar olmuş