adatuna dilara2561 geceleri lierac kullanıyorum, gündüzleri bir gün biooil bir günde kakaao + hinds. cvz yağı kullanıyorum. Meme+karın+kalça+iç bacak sürdüğüm yerler.
-Nazlican35- dilara2561 neler neler aldım kullandım bana mısın demedi çatır çatır çatladım ve acıyor aşırı bınişe yaramıyor kısacası
babymomy_ Ben bebe yağı kullanıyorum. Çatlak oluşumunu engelliyormuş tavsiye üzerine aldım bende . 22. Haftadayım su an her banyodan sonra sürüyprum
motherlion01 -Nazlican35- bu kesinlikle ben 😂 eşim artık en son bu eve bir tane daha çatlakla ilgili ürün alırsan kalbini kırarım dedi almayı bıraktım.. neler neler sürmedim ki ve düzenli olarak kullanıyordum çatır çatır çatladım 32 haftamdayım şimdi cildim nemlensin kaşınmasın diye kullanıyorum aldığım yağları oda bitsin diye ☹️
-Nazlican35- dilara2561 yok asla kanton yağında yaramıyor ama genetıkmiş arkadaşım hıc ne krem ne yağ kullandı gram catlagı yok ben neler kullandım patladı her yerim
Pisilianne dilara2561 doktora sormuştum hangi kremi alayım diye . Hindistan cevizi yağı, kantaron yağı ve kakao yağını karıştırıp sür dedi. Şimdi onu yapıyorum görünürde bi çatlak yok, umarım olmaz da 😊
Dudumundo dilara2561 ben badger belly butter ve belly oil kullandım. Ek olarak mamaaura diye bir markayı ekledim. Düzenli bile kullanmadım açıkçası bütün ürünlerin yarısı duruyor. 2 gün sonra doğumum var sıfır çatlak 🧿
Sm135 dilara2561 lierac kullanıyorum ona ek olarak bioil ve Hindistan cevizi yağı. Her akşam sürüyorum mutlaka 22 haftalık hamileyim
1rabiatoree dilara2561 bende biooil kullanıyorum birde vazelin cildi çok nemli tutuyor ve karın gerildiği zaman kaşıntı oluyordu onu engelliyor
Pisilianne MrsBalkay 5. Ayımda karnım belirginleşmeye başladı, tam olarak 4,5-5’te başladım diye hatırlıyorum. ☺️