Busrata33 nevzatbaskomser Farklı bir fikir geldi,kullanmadığınız ismi neden koyuyorsunuz ki 1.de kullanılmayacak 2.de mi kullanılacak neden 😊Keşke kullanıp öğretseydiniz şimdiye kadar kendi de kullanırdı en azından
nevzatbaskomser Busrata33 İsmini biliyor ağıza kolay geldiği için genelde tek kullanıyoruz, ikisini kullandığımız zamanlar da var . Kullanmadığım için diğerine de koyayım diye değil ikisinin ortak özelliği olsun, onlara özel bir durum olsun diye düşündüm
Busrata33 nevzatbaskomser Ha o şekildeyse olabilir neden olmasın özel olarak kalır onlar için güzel olur.
Balbebek012 nevzatbaskomser çok saçma bence kullanmıyorsanız yek isim koysanız daha iyi bir de neden aynı isim çok anlamsız
nevzatbaskomser Balbebek012 Tam aksi çok anlamlı oluyor ama toplumda yer edinmemiş bir davranış olduğu için yadırganması muhtemel
Balbebek012 nevzatbaskomser o zaman sen bilirsin koymak istşyırsan koy. Zaten anne baba istiyorsa gerisi önemli değil
Pikachukiz53 nevzatbaskomser bu ilerde cocugu ilk çocugun gölgesinde bırakabilir şimdi ki nesil çok farklı kafa yapıdalar önemsenmediğini düşünüp farklı duygulara kapılablir ve bu durumda siz mutsuz olabilirsiniz
nevzatbaskomser Pikachukiz53 Birine iki isim koyup birine tek koyduğumda ileride bana niye tek koydun diye beğenmezse. Ergenlik zamanı her şeyle karşılaşılabilir haklılık payınız var. Ama zaten aynı isim olunca ayrımcılık olmuyor gölgede kalmaz bence ya
Mustafayigitvebeytugannesi nevzatbaskomser neden olmasın benim kardeşim cocuklarina ömür Alp ve Umut Alp ismini koydu.
Alizee nevzatbaskomser ortak soyadları olucak işte, anne babaları olucak. Aynı ismi ben olsam koymazdım. Ama tabi siz bilirsiniz
Pikachukiz53 nevzatbaskomser en güzeli dediğim gibi iler de çocuk bunu yüzünüze vurur kardeşimin gölgesinde kaldım diye her dönem neredeyse cocukların kişilik özellikleri değişiyor bu yüzden en güzelini yaparsiniz eşinizi dinleyerek