nevzatbaskomser Oğlumun iki ismi var ama genelde tek kullanıyoruz. Şimdi ikinci oğlum oluyor, ikinci isim olarak oğlumun kullanmadığımız ismini eklesem olur mu sizce? Mete Alp ve Aybars Alp olacak
Bebegim3444 nevzatbaskomser çok da güzel olur Arkadasmin kardeşinin iki oglu oldu ikisine de kendi ismini verip ikinci ismi farklı koydu onunki oluyorsa senin hayli hayli olur ☺️☺️
beyzacmvrc nevzatbaskomser saçma bence 1. Ye kullanmiyosan ikinciye niye koycan ki ☺️ ya farklı koyun ya tek koyun
Lavantakokusu64 nevzatbaskomser olabilir aslında bi yakınımız var 4 çocuğunun isimlerinin sonuna Han eklemiş isimleri güzel durmuş
nevzatbaskomser beyzacmvrc İleride kendi ikisi arasından seçip kullanır diye düşündüm, hem de ortak paydada buluşsunlar anlamlı olsun falan ne bileyim eşim ikinci isim istemiyor belki böyle koymak ister 😀
nevzatbaskomser babymomy_ Kendi kullanır belki büyüdüğünde, hiç kullanmıyor değiliz ama ağız alışkanlığı tek söylüyoruz, oğlum iki ismine de tepki veriyor
Umay05 nevzatbaskomser bizim komşumuzun 3oğlu var 3ününde …alp …alp ….alp hatta onlar aile olarak erkek çocuklarına ….alp koyuyorlar 😂 beden olmasın
Ebus2045 nevzatbaskomser benim oğlumun da 2. Adı erdem ama şuan ikinciye hamileyim o da erkek eşim onada 2. İsim erdem koymak istiyo 5 aydır bunun kavgası var o koycam ben koymucaz diye birbirimize giriyoruz. Her geçen gün beni ikna etmek için tamturlar tektaslar zincirler almayı vaad ediyo bana aynı isimi koymak çok saçma geliyo ama vaadlerde git gide yukseliyo kararsız kaldım 😂😂
YaseminBatrk nevzatbaskomser valla çok gereksiz sanki başka isim yokmuş gibi 🤭 hem kullanmiyormussunuz ne diye ikinci kez aynı muameleyi bu oglunuza yapacaksınız. Karar yine sizin ama bana gereksiz geldi
nevzatbaskomser YaseminBatrk Ben sürekli kullanmıyorum ama kendisi ileride kullanmak isteyebilir, hem de kardeşiyle ortak paylaştığı bir şey olur. Farklı olur, herkesten ayıran bir durum
Azra00 nevzatbaskomser bana saçma geldi nedense her çocuğun kendi karakteri var aynı isim eklemek mantıklı gelmedi tabi sizin tercihiniz
YaseminBatrk nevzatbaskomser dışarıda aynı işimi telafuz edip dalga konusu bile olabilir. Dediğiniz gibi hoş geliyor bu ortak payda ama bilemedim karar sizin.
anneoluyorum101 Bence mantıklı daha ince de gördüm böyle dayımın kızları birisi ayşe su ikincisi açelya su bence hoş
Asistan-mom nevzatbaskomser olur niye olmasın eltimin oğulları da ayni böyle Biri Ali canbeg Diğeri Ali mushap