Lajanam ya benim de yarın komtrolüm var. 15 Haziran demişti ama kesinllik vermemişti. Bakalım ne zamana gün vericekler 🤍
35+3 🤍 Haziran anneleri ..🥰
Ipek_2017 35+5 iz bizim şuan normal gibi duruyor Çarşamba kontrolümüz var artık net birşeyler söyler doktorumuz
Bende 35+3 üm 🙏 19 una gün verdi
Ipek_2017 bana Dr taa 11 Haziran verdi günü 37 haftsyi bitirmemize rağmen Miniş hanım erken gelmek istemezse 13 gün sonra kavuştay var
Ipek_2017 Bende 35+5 im iki hafta sonra belli olur normal mi sezaryan mı bakalım normal istiyorum
babysevgi yaa sağlıkla alın kucağınıza 🤍🤍
Ipek_2017 aynıyız 🥰 umarım yarın bana da gün verir planlı sezeryan istememe rağmen inatla gün vermiyor 🤦♀️
35+6 yarın 36 oluyoruz ve kontrolümüz var bakalım ne zamana verecek sizin bebişin kilosu nasıl ben korkuyorum 2. Sezeryanda 😫😫
babysevgi bendee 39+0 1 haziranda 😅
Ipek_2017 34+6 henüz net bir günümüz yok her gidişimde sezeryan gününü 2-3 gün önceye gidiyor 😂 5inde netleşecek inşallah 🤲🏼😂
Esma1afra bende korkuyorum canım. Yarın bakacağız kg boyuna 🤍 sağlıkla gelsinler 🤲🏼
Hilalyrdkll açılışı biz yapıyoruz😍
37+4 oldum uygulamaya göre son 17 gün normal bekliyoruz her an olabilir bakalım 🥰
Bugun tam 35 olduk. Bugun kontrolumuz var. Bebek makat pozisyonda. Eger donmezse sezaryan olacam. Donduyse normal doguma kadar bekleycem. Bizim de evlilik yildonumumuz 18 haziran. Esim o tarihi cok istedi ama maalesef pazara denk geliyor. O zaman 19 olsun dedi. Ben de 26 haziran istiyorum. O gun tam 39 haftalik olurum. Sezaryan icin cok gec olmaz umarim 🙄