Durubebegim Pamuk evet aşko sadece ev işine değil ayrıyetten çocuklarımın okul servisliğini yapıyor kendi aracıyla
Minigininannesi Green bulana kadar canım çıktı tam 3kisi Tamm diyip gelmedi en son bir tanıdık vasıtası ile buldum abla zaten doluymuş gitmiyormuş. Arada tanıdık olunca bir gidiyim demiş gelince de çok sevdim seni gelirim ayda 1araya sıkıştırırım dedi. Cankayadayim
alitalia Berkos bana gelen ablaya kendim 750 veriyorum haftalık. Baya iş yapıyor hakkını veriyor çiçeklerimi bile suluyor söylemeden ❤️ emeğinin karşılığı değil yine de ama İstanbul için normal bir fiyat bence hemde hayat pahalı. Sabah 9 gibi başlıyor işi bitene kadar 6ya kadar falan çalışıyor.
Mrsfly Berkos bana gelen ablamız her hafta yarım gün gibi geliyor 4.30-5 saat 350 tl veriyorum. Çokda güzel yapıor valla saolsun
Ekut Mrsfly istanbul içi mi bende boyle yarım gün almak istiyorum arada. Tam gün olunca hem yapan cok yoruluyor işler yetişmiyor hem de ücret cok yüksek oluyor
Esraaybars Durubebegim düzenli olarak geliypt demişsiniz ne yapıyor geldiğinde acaba bende doğumdan sonra birisiyle anlaşmak istiyorum ama
Durubebegim Esraaybars mutfak dolaplarının iç dışını ben temizlerim diğer geriye kalan herşeyi kendisi yapar camları alır banyo WC geriye kalan sil süpür yapar işini bitip çıkar ütüm varsa ütümü yapar ona 50 ₺ veya fazladan bazen veririm
Mrsfly Ekut yok canım ben kocaelindeyim ama burda da fiyatlar istanbula benzer, evi iki sokak ötede bana gelen ablanın yoksa bu fiyatlara biraz zor oluyor burda tüm gün 700-800 civarı hatta şirketler 1000e geliyor