Pamuk Berkos Temizlikçi denilmesi direk olarak hoş olmuyor.Bana gelen abla ağlamıştı Temizlikçi diye hitap ediyorlar diye.Hassasim bu konuda basliginizi düzenledim.
Beggg Berkos bize görümcemin tanıdığı geldi ev dubleks 500 tl dedi tabii tanıdık olduğu için normalde 800e yapıyormuş.Bir arkadaşımın 3+1 evi 500 tlye temizletiyor o da
Pamuk Durubebegim Kiz orasi neresi 300 alıyor.Benimde 1+1 çok ciddi fiyat söylüyorlar.Bitane abla vardı ameliyat oldu gelemiyor.
Esraaybars Durubebegim düzenli olarak geliypt demişsiniz ne yapıyor geldiğinde acaba bende doğumdan sonra birisiyle anlaşmak istiyorum ama
Dyygu-ky Durubebegim merhaba neleri yapıyor bu gelen bayanlar yatak odasını çamaşırları falan hallediyor mu yazlık kışlık kıyafet olaylarını falan. Yoksa sadece silip süpürme gibi mi giç almadım daha önce zorlanıyorum bu haftalarda artık
Pamuk Mutluemos Rica ederim ne demek. Büyük emek ile çalışan bütün emektar kardeşlerimize saygımız sonsuz💗
Durubebegim Pamuk hatta 200₺ alıyordu son bir ay oldu 300 yaptı istanbuldayım cnm 3 yıl oldu bana geliyor
Minigininannesi Berkos Ankara’da 500-750arasi değişiyor. Cumartesi günü en son bulabildim bir abla geldi 550lira verdim helali hoş olsun öyle güzel yaptı ki. Konuştuk aydan aya gelecek.
Minigininannesi Green bulana kadar canım çıktı tam 3kisi Tamm diyip gelmedi en son bir tanıdık vasıtası ile buldum abla zaten doluymuş gitmiyormuş. Arada tanıdık olunca bir gidiyim demiş gelince de çok sevdim seni gelirim ayda 1araya sıkıştırırım dedi. Cankayadayim
ferhunde_gelinn Durubebegim bende İstanbuldayim 300 TL kimseyi bulamadım ve evim küçük 1+1 600 den aşağı söylemiyorlar
Durubebegim Pamuk evet aşko sadece ev işine değil ayrıyetten çocuklarımın okul servisliğini yapıyor kendi aracıyla