Bus1234 Kızlar sancım çıktı ben hissetmiyorum ilçede yaşıyoruz ilk gebeliğim hastaneye gideyim mi yine sancım çıktı hastanede yatıp çıkmıştım sancım geçince
Slxkldk Bus1234 bugün benim de öyle oldu post açtım yeni. Ben yatışı kabul etmedim evde çekerim sancım olursa. Ben hiç hissetmiyorum şu an
Gulirmak Bus1234 düzenli sancınız var benim de böyleydi hastane uzak diye doktorum suyum veya kanamam başlarsa hemen gel demişti suyum geldi diğer gün, hemen hastaneye gitmiştim
laviniamom01 Bus1234 kuzum benim. De 32+5 bugün nst de hafif sancılarım çıktı ama benim çok erken korkuyorum
Bus1234 Slxkldk evet hastanede hiç durma alttan muayene ediyorlar canım çok yanıyor sonra taburcu oldum zaten haftası küçüktü o zaman 36.haftaydı şimdi 38.hafta şiddetlenirse gitmek istiyorum
Slxkldk Bus1234 aynen canım ben de alttan muayene oldum çok kötü oluyor gerçekten. Allah kolaylık versin hepimize 38 haftayım ben de
Mutluemos Bus1234 bende ilçede oturuyorum ne olur ne olmaz diye 15 gün sonra annemde kalmaya başlayacağım her an olabilir demişti doktorum
Bus1234 kevseracr hayır kasmadım hiç aşırı bir ağrı olmuyor ama yine de acısı oluyor yoksa kaç kere bakıldı alttan dayanılmayacak gibi değildi
Slxkldk kevseracr açılma var mı diye bakıldı çok canım yandı açılmam hiç yoktu belki de ondandır bilmiyorum
Lajanam Benim de çok zor olmuştu alttan muayene bir de pislik Bi ebeye denk geldim şansıma iyice gözümü korkuttu ama korkulacak bişey yok anlık oluyor kendini kasarsan acıyo rahat bırakman gerek