Kocaeli şehir hastanesinde kadın doğuma giden ve doğumunu orada yapan varmı hangi doktoru tavsiye edersiniz? Birde muayene sırasında çekilen ultrason kaç boyutlu ve doktorların ilgisi nasıl bilen varsa yardımcı olurmusunuz?

DREAMSWOMEN Merhaba boyutlu değil bildiğimiz siyah beyaz kağıtta veriliyor.
    Ben Funda demirelden çok memnun kaldım güler yüzlü bir doktordu son haftalarım olduğu için ben kime bulursam randevu ona gidiyorum hafta da 1 kontrole çağırıyorlar artık.🙂
    Genelde ;
    Emre sertel
    Ömer Doğukan Saraç
    Arzu Yavuz
    Bu doktorlardan memnun insanlar ama herkesin bir olmuyor memnuniyeti.😇

DREAMSWOMEN ay 37. Haftadayım cuma günü yapmadıklarını bırakmadılar sistem oturmamış anestezi için gittim herkes biryere yolluyor ilaç kullanmam lazım ameliyattan önce bir yazıp vermediler açılmam var sezeryan olmam gerekiyo geç kalınmış hele doktorum hiç ilgili değil başından kovdu resmen ağızlarından cımbızla laf alınıyo yarın özele gidicem bıraktım devleti son ayım olmasına rağmen

Bende funda Demirel ve arzu yavuzdan memnun kaldım.

Guler_13 33+5 :) gebelik şekerim var o yüzden sık sık takip ediliyorum.:) son 3 haftadır böyle öncesinde sık değildi takibim şükür şekerim iyi gidiyor ama takipte olmakta fayda var.

Leylaates hangi doktor acaba bazıları insan gibi davranmıyorlar geçen gittiğimde bi kadın neredeyse ağlayacaktı doktor baya bir azarlamış kadını.

Bende Fatma sarı ve funda Demirel çok memnunum çok iyiler onları tercih edebilirsin

Leylaates Çok üzücü gerçekten. 😑. Bnde Kocaeli şehir Hastanesi’nde doğum yapcam ,sistemin oturmadığını söylemişlerdi . Bu kadarını beklemiyordum . Benim özele gitme gbi bı durumum bile yok hayrlisi Allah’tan

K11
              Benim diyetle sınırda çıktı şekerim. Doktor birazcık daha yüksek çıksaydı diyabetsin dicektik dedi. Ama sınırdasn diyete devam et dedi. Makarna pilav beyaz ekmek hamur işi tatlı yeme dedi, yaz meyveleri de senin için tehlikeli olabilir çok çok küçük yiyebilirsin sadece dedi. Tatlı yok dendi de bu bebeğin tatlı seylerede ihtiyacı yokmudur? Birde bana 100mg glukoz yüklendi yüksek çıkması ondan değil mi yani. Ben bişey anlamadım bundan o 100 mg şerbet gibi şey bana ve bebeğime zarar vermediyse yiyeceğim bir paket çikolata nasıl zarar verebilir bir türlü aklım almıyor 😐

• K11 bunu yanıtladı.

K11 itibar eminli çok tersliyor insanı ilk gebeliğimde de gitmiştim böyle değildi ama bunda çok moralimi bozdu ve artık gelemene gerek yok dedi acilden gün alacaksın dedi bana kendileri doğurtmuyomuş artık sezeryande çok saçma geldi bana

• K11 bunu yanıtladı.

Anneyimbennanne bende hiç düşünmüyodum ama eşimde bana yapılan muameleyi görünce özelden numara almış gerçekten insanı yıpratıyorlar hamileyken insanın hormonları zaten yüksek oluyo çok ağlattılar beni son gittiğimde

DREAMSWOMEN erkek doktor kayginiz yoksa Ömer Doğukan saraç kesinlikle devletteyken benim doktorumdu 9 ay kahrimi çekti harika bı doktor onun dışında başka bı bilgim yok ama doktorum bazen resim atıyor renkli gösteriyor ekranda ama siyah beyazdir resimler büyük ihtimal bir de daha sistem oturmamış o yüzden çok da güvenilir gelmiyor bana

Guler_13 Merhaba benim tam bilgim yok fakat bende diyetle düzenledim şekerimi yaz meyvelerinin çoğu bana da yasak kesinlikle yemiyorum tatlı zaten tüketemiyoruz tam bir bilgim yok ama yediğimiz şeylerin şuan olmasa bile gelecekte bebekte şeker hastalığına sebeb olabileceğini söyledi doktorum.
                  Bende doğum şekli konusunda meraktayım normal doğum mu olur sezeryan mi onu merak ediyorum.

Leylaates Evet eskiden öyle değilmiş herkes çok memnunmuş annem de öyle dedi çok iyi bir doktor diyorlarmış kendisi için ama şimdi herkes şikayetçi. Evet bence de saçma sonuçta bir doktorun var ve onun senin doğumunda bulunmasını istersin ama kim nöbetçiyse onun doğuma girmesi bana hiç mantıklı gelmiyor.

K11 aynen banada saçma geldi geç kaldım biraz ama özele gidicem bugün

K11 bana bebeğimle alakalı hiç birşey söylemediler. Sadece dikkat et dedi doktor. Bir kaç yerde de okumuştum bebekte kilo artışı suyunun fazla olmasına neden oluyormuş diye ama bizim şu an herşey yolunda görünüyor.
                      Peki siz tatlı olarak hiç mi bir şey yemiyorsunuz? 🙈

• K11 bunu yanıtladı.

Guler_13 Bizim de herşey yolunda şuan :) hayır hiç yemiyorum tatlı sadece meyve saatinde meyveden ihtiyacımı karşılamaya çalışıyorum ama canım çok tatlı istiyor. 😇

K11
                          Rabbim sağlıkla kolaylıkla hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.
                          Yasak olunca daha da çok istiyor insanın canı. Ben sabahtan beri de bir tuhafm elim ayağım boşalıyor kafam ağırlaştı gibi bir değişiğim😓

• K11 bunu yanıtladı.