YavrumAnnem newbaby1 insalah az alırız 😂 sonlarda şişmesek. 2.ci hamilelik cnm ama ilk bebeğimi kaybettim
newbaby1 YavrumAnnem Canım geçmiş olsun çok üzüldüm.Çünkü,bende ilk bebeğimi henüz 2 haftalıkken kaybettim çok kötü bişey.
Ozge0512 Merveee277 yo gayette belli oluyo kemik yapısından bile belli oluyor benim 12 +5 de söyledi erkek olduğunu zaten doktor söylemeden goruntuden biz anladık
Tpc Kumsalllll benim 13. Haftamda erkeğe benziyor dedi doktor. Kesin konuşmadı çünkü bebek yüzüstü duruyordu. Görünmedi
Burcum32 YavrumAnnem ne krampı ben diz ağrısından adim atamıyorum yattığım yerdeb kalkamıyorum uyuşup kalıyorum 15 haftalık olduk hiç kilo almadım halen 44kiloyum
GizemKaan YavrumAnnem benim de 12 haftalık oldu. Bu zamana kadar hep mide bulantısı vardı. Ama azaldı çok şükür. Cinsiyetine de %70 erkek dedi dr. Ve hiç kilo almadım daha 🙈🙈🙈
hhh BusraOzhan kesin kızmı? Ben şuan 14 üm doktor kıza benziyo dedi ama 2 hafta sonra felan garanti olurmuş
BusraOzhan hhh %100 kız dedi. Zaten üreme organları 10. haftada oluşuyormuş yani 12. haftaya girmeden büyük bir bölümü oluşmuş oluyormuş ve cinsiyeti kesin belli oluyormuş. Bebeğin duruşuna ve cihazın kalitesine kalır öğrenmeniz :)
Yade 12+2 de ben de doktora gittiğimde be düşünüyorsun annesi diye sordu ben de kız hissediyorum dedim. Bn de öyle düşünüyorum deyip güldü ama 16. Haftamda tekrar çağırdı o zaman kesinleşir dedi inşallah değişmez 😇😇💕
Yade Kızlar hapşırınca ya da öksürünce karnımın içi o kadar acıyor ki bazen yırtılır gibi oluyorum bebeğime zarar vermez inşallah 🙏🏻 Siz de de öyle oluyor mu ??
HilalSahinoglu Yade bende de ilk hapşırmamda oldu acayip bir ağrı saplandı. Doktora sordum problem değil ama böyle eğilerek hapşır dedi. Şimdi hapşırınca öksürünce falan yatıyorsam hemen kalkıyorum
Merveee277 Burcum32 Allahım şifa versin eklem ağrıları için bol yoğurt yemek lazım buna etki eder mi bilmem ama her gün yemeye özen göster bence
Yade HilalSahinoglu bende artık öyle yapmaya çalışıyorum ama gece yatakta hapşırık gelince acıdan kıvranıyorum resmen hamile kalmadan önce hiç böyle olmamıştım o yüzden kafama takılıyor çok
HilalSahinoglu Yade dikkatli ol sadece. Ben de dikkat ediyorum o konuda çünkü o ağrı bayağı şiddetli oluyor 😂 hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🤗