YavrumAnnem Mayis anneleri hadi toplanalım; gebeliğinizz nasıl geçiyor kaç kilo aldınız kramplar başladı mı bende kramplar başladı hemde çok fenaaa😏
Seda54 YavrumAnnem bende 13+2 canım 4 kilo verdim daha kilo almadık şükür 😁😊😇 kramp da hiç olmadı daha bende canım
Hknilknr YavrumAnnem been 🙋♀️ 13+ 6 hamileyim 🤰 gebelik iyi gidiyor kasiklarimda batma cok yasamadim arada bir az oluyo
Tekmile 13+2yiz 😇 ben hiç kilo almadım ama bebeğim önden büyüyor şükür 🤗 nerdeyse hiç kusmadım diyebilirim gayet rahatım şimdilik 😊 ilk hamileliğim Allah yardımcım oldu şükür 🙏
Tekmile Kumsalllll cinsiyetini göstermiyor minik 🙈 bizim içimizden kız geçiyor hayırlısı olsun inşallah 😇
Merveee277 Kumsalllll ben 12 haftasında öğrendim %70 kız dedi iki üç gün sonra gittiğimde %80 kız dedi bakalım nolcak 😆
Tpc Kumsalllll benim 13. Haftamda erkeğe benziyor dedi doktor. Kesin konuşmadı çünkü bebek yüzüstü duruyordu. Görünmedi
sedovski 13+3üz bizde minişimle🐣 baya zorlu bir süreç geçirdim, bulantılar, kusmalar. Sonucunda serum tedavisi gördüm şimdi de zofer kullanıyorum hala tam anlamıyla geçmedi şikayetlerim😞 doğumumuz 25 Mayıs gözüküyor ama hayırlısı bakalım☺️ Bende bu süreçte 9 kilo verdim.😑
Gmzz 16+2 yiz 5 Mayıs olarak görünüyor doğum.kusmadım ama çok mide bulantısı yaşadım sadece peynir domatesle 3-4 hafta şimdi geçti denilebilir şimdi de zaman zaman oluyo ama ilk başlardaki kadar çok değil.cinsiyeti öğrenmedik daha yarın randevumuz var ☺️
Seymasucu Gmzz benimde ayni belirtiler vardi mide bulantisi var ama kusamiyordum peynir doamter ekmekle ginlerimi geciriylrdm suan 16 haftaligim13. Haftamda oglum olucagini ogrendim☺️🙏sizin de gonlunuzden geceni nasip etsin insallaj Rabbim🙏
Gzddlk Ben 2 kilo aldım şimdiden 13+2 im 2. Hamileliğim ilkinde 19 kilo almıştım 🙈verdim sonra yine aynı kiloyla hamile kaldım inşallah yine o kadar kilo almam