Kızlar doktorum o güne randevu verdi. O haftalarda doğum yapan var mı? Bebek kuveze girmez demi? Kafamda deli Sorular 😒
37+4 de sezaryen olacağım??
🤔🤔🤔🤔
🥹🥹🥹
Mervosssse bugün doktorum 36ya erken dedi 37 normal oluyormuş🤭
Mervosssse 37. Hafta normal doğum haftası olarak kabul ediliyor erken değil zaten canım. Ben 34+0 da doğum yaptım kuveze girmedi. 40. Haftalarda doğup girenler de oluyor. Bebisler doğmadan bu kuvez işi maalesef belli olmuyor. Sağlıkla kucağına al inşallah 🌸🤲🏻
Mervosssse Girmez bence büyümüş bayağı ☺️ Ama neden 38+lar yada 39+ lar beklenmedi?
zeynozey Rahmim kalp şeklinde erken doğum riskim vardı. Sanırım ondan
Bet1 ay çok teşekkür ederim haklısınız ben biraz tedirginim sadece 🙏🏻
Mervosssse normali siz mi düşünmediniz yoksa başka bir sebebi mi var benim normal doğum ama 42 yi bekletecek bugün öğrendim durup durup ağlıyorum zaten 😪🥺 39+1 im bu arada
gulsumd1 içim rahatladı. Banada erken geldi ama normalmiş çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız🙏🏻
Mervosssse bnm 39+0 da sezeryanım . 2. Olmasına rağmen almıyor mesela bekletiyor
zge13 normal doğum yapamıyorum yasak tüp mideliyim midemde dikişler var. İkinma söz konusu olduğu için benim sağlığım açısından tehlikeli diye sezaryen düşündük. Birde rahmim kalp şeklinde erken doğum riskim vardı başından beri. Şimdi şükür 36+1 olduk.
Mervosssse her anne gibi çok normal merak etmeyin 🌸🤍
Mervosssse korkmaaa 36 dan sonrası erken dogum sayılmıyor
Fadime5656 çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻 hepinizden Allah razı olsun içim kuş gibi oldu 🫠🥹
Mervosssse anladım sağlıkla kavuşusun inşaAllah💓🌸
zeynozey amin insallahhh🐣🥰
Mervosssse maşallah doğum zamanı açısından 37 ideal bı hafta ama 31 de doğup küveze girmeyenbebek gördüm ilk muayenesinden sonra netleşir. Ama zamanı dolduktan sonra en iyisi de buysa sizin için çok düşünmemek lazim inşallah sağlicakla kavuşursunuz. Ama 37 den sonra kuvez riski de bildiğim kadarıyla çok aza inmiş oluyor içinizi ferah tutun
zge13 çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏🏻🙏🏻🥹🥹