Fridasrose Grsost benim oğlumda koroid pleksus kisti vardı. 24. Haftada geçmişti çok şükür korkmanıza gerek yok
babyface_ Grsost kuzenimde oldu doğuma yakın kayboldu doktorlara göre normal biSy evham YAPMA Allahin izniyle bisey olmaz
Grsost Aysinvebebito bizim sayısı biraz fazla dedi ikinci gosterdigimiz doktor. O yüzden panik yaptık
Aysinvebebito Grsost haftası büyüdükçe kapanir benden fetal DNA falan istenmedi de ozeldeki doktorum kapanacağını söyledi ve çok şükür öyle de oldu
Osi30 Grsost Benim bebeğimde de vardı 21. Haftamda detaylıya gittiğimde geçmişti.Dert etme bir çok gebelikte olan bir şeymiş.Eminimki seninki de geçecektir.
mnli Grsost oğlumda da çıkmıştı fetal dna yaptırdık sonuç gelene kadar kayboldu içinizi ferah tutun inşallah kötü bir şey çıkmaz
Nedemekgebeyim Grsost bebeğim doğdu hala kist var kontrollere gidiyoruz sadece şimdilik bı sıkıntı yok 5 aylik
Grsost Nedemekgebeyim ilk ne zaman tespit edilmişti. Kaç tane kist vardı. Cevabiniz için tesekkur ediyorum
Tuee_42 Nedemekgebeyim kaç cm bende haftaya doğum yapıcam hala kist aynı ölçümde duruyor büyümüyor da
omeragah Nedemekgebeyim bebeğisiniz kafasındaki kist gitti mi acaba haftaya doğumum var benim bebeğiminde kafasında kist var muhtemelen öyle doğacak bana cvp yazarsanız çok sevinirim teşekkür
Tuee_42 2 li tarama teslim düşük risk çıktı ense kalınlığı hep normal denildi ama 16. Haftada kist olduğunu söyledi şuan 38 olucam kist hala duruyor böyle olup sağlıkla kucağına alan var mı