Kız kardeşini oğlum çağırdı ve ismini de oğlum koydu Allah nasip ederse Güneş gelecek 🌞💛

Yavrum61 maysa lina lina yumuşak hurma ağacı ve Arapça’da yumuşak huylu kadın anlamı var kur an da geçiyor maysa gururlu yürüyüş baharda açan bitkiler anlamı var

Zeynis yaaa bizim aklımızda iki isim var 1 nil 2 sare 😀

alyakaram isim zevklerimiz bir tek sizinkiyle uyuyor 😀 abidik kubifik isimler sevöiyorum dümdüz türkçe isimler seviyorum oğlumun adı tuna kızımın nil olcak inşallah

Fik bizde Nil koycaz hiç yazmıyodum fikir önerilerine ama bayada koyan varmış 😂

Cinsiyet belli değil daha ama kız olursa 🌸ASEL LİNA🌸

Bbbsr valla arttı herkes Asel Lina meva vb isimler koyuyor baktım Nil az Nil olsun dedim oda başladı artmaya 🤭 kaynanam da hiç sevmedi dün yine köyde Nil Gümüşoğlu geliyor dedim komşuya Nil mi alacak ismi dediler evet Nil düşünüyorum hayırlısı ile hemen atıldı düşünüyor ama zaman çok değişir diye bende evet düşünüyorum %99.99 Nil düşünüyorum dedim nxmcmcmvmv sustu kaynanam 🤣🤣🤣 Nilay koy diyor yok ya bozuldu sihri diyorum Nil olacak kızım 🤪 hep Nil diye seviyorum karşısında da kabullensin diye 😂

Bizde karar veremedik defne yüsra Ecrin Hüma hepsi güzel ya oglusuma Hamza adı Hüma güzel olur sanki yüsra da Büşraya yakın bana yani 🤭🤭

Yavrum61 Lida kızımın ismi
          Allahın sevdiği kişi, insanların sevdiği, asil tür, hanımefendi gibi anlamlara geliyor

Kızlar burda Aden ismi hakkında yazılan yorumları görünce yazmak istedim. 🤗 Bende kızıma Aden ismini verecegim insaallah ve emin olun ki sadece internet uzerinden bir araştırma da yapmadim ozellikle dil bilen egitimli insanlara sordum bunu. İbranice ve arapca bilen tercüman bi arkadaşım var bir cok kitap çevirisi yapmis birisi.. Aden ismi konusunda bizde kararsız kalmıstık Kuran’da cennetul adn olarak geciyor telaffuz farkli oldugu icin sıkıntı olur mu diye. Internette ad kavmi demek vs yazan bilgi dogru degil. Arkadaşıma sorunca içim rahatladı İbranice de de arapca da cennet anlamında kullanılıyor dedi hatta İbranilerde ‘eden’ olarak daha yayginmis ama aden olarak da kullananlar varmış dinen de anlam kötü olmadıkça herhangi bir sorun olmuyor zaten bir çok peygamber ismi de İbranice. Gayrimüslim ismiymis falan yazıyorsunuzda bu mantığa göre İbranice olan peygamber isimlerini koymanın da doğru olmaması gerekiyor. 🤷🏻‍♀️ İslam da anlamlı isim koymak da şart değil ayrica, sadece kötü bir anlaminin olmaması gerekiyor. Velhasıl kelam Aden ismi İbranice ve cennet bahçesi demek😊

Kızım olursa Asel koyucam anlamı da çok hoşuma gidiyor cenneti bal ırmağı demek 👌🏻