Kertik 37 haftalık🐣İnternetten bi sayfadan isim ve anlamı yazıyordu. Ordan gördük.

Badem_gozlum_ Meryem isminde biri evimi ziyarete geliyordu yüzünü görmedim ama herkes Hz Meryem sizin eve ziyarette geldi diyordu sonra anlamına baktığımda mutlu müjdeli haber alınması diye gözüküyordu internette iki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim şimdide kızım geliyor Meryem Asel koymak istiyoruz çok etkilendik

Glsh97 hem öz Türkçe hem İslami diyenlerden misiniz? Bende öyle düşünüyorum da 🥰

Asel
        Lina
        İlçin
        Gökçe
        Esila
        Eva
        Bunlar güzel bence☺️

Buhara aslında sadece Tomris olacaktı eşim dsha evlenmeden önce eğer kız olursa Tomris olsun demişti benim de hoşuma gitmişti ilk baş bana da garip gelmişti 😂 ben 1.5 aylık hamileydim annem rüyasında ananemi görmüş benim bir kızim olacağını ve adının da İkra olacağını söylemiş ben de çok etkilenmiştim kız olduğunu öğrendiğimiz de Tomris İkra koyduk 😂

Cemre55 kim ne derse desin o sizin tercihiniz bize de çok dediler daha güzel isim yok mu soylemesi falan zor ıvır zıvır sonradan alıştılar ama 😂 şimdi kime söylesem ay çok güzel isim inşallah adı gibi güçlü savaşçı bir kız olur diyorlar 😂 çoğaldı da kimi görsem Tomris koyuyor artık 😂