Eymenin_annesi63 Mavibulutt güzel isim ama fikir vermek için söylüyorum ilk oğlunuz bulut bunu da toprak veya deniz Aras koya bilirsiniz uyumlu olur 🥰🤗
Eymenin_annesi63 esraygtbalta öyle düşünmeyin aslında Muhammed ismi her zaman modern benim kardeşimin ismide Muhammed eren ve annemlerin kaldığı mahhallede 5 6 tane aynı şekilde Muhammed Emin , Muhammed Mustafa, Muhammed Ali, fln var diğerlerini de hatırlamıyorum 😂😂
Mavibulutt Eymenin_annesi63 toprak çok var bu aralar. Deniz kuzenlerim var. Aras isminde de çok yaramaz bir öğrencim var 😂😂 kreşte çalışınca her isme bişey buluyorum
Bahar644 Ben 12+3 günlük hamileyim erkek olursa Asaf koymayi düsünüyorum ama yanina bi isim daha istiyorum Ya Ege Asaf yada Asaf Ege hangisi uyumlu sizce?
Nurbeyazkaan Sevvallkahraman Benim eşim Kaan istiyordu bende sevdim bu ismi ama daha gebelik yokken karar vermiştik şimdi o kadar alıştım ki Kaan ismine onu severken ben ve çevremdekiler Kaan diye bahsediyor bu alışma sürecini hızlılaştırıyor
D_deniz Sevvallkahraman merhbalar bende 31 haftalık gebeyim ilk oğlum şuan 13 aylık adı Ahmet Akif 🍀Akif ismi ibadet eden ibadet etmekte devamlılık gösteren demek🧡Şimdi tekrar oğlum olucak az önce karar verdik insllah 🤲Asım koymak istiyoruz anlamı ise günahtan haramdan çekinen iffetli namuslu demekmiş anlamı çok hoşuma gitti 🍀🧡Asım denilimce sanki biraz büyük ismi gibi duruyor ama anlamlarını çok önemsiyorum
saitkereminannesi02 Sevvallkahraman oğlum Sait Kerem bebise de Karan koyacaz ikinci ismi istedim ama kaynana karışmaya çalışınca kapı süsü hemen yaptırdım ki bır daha konusu açılınca kesinlestigini anlasın 😂
edaozuysal91 Eşimin ismi Asiltürk oğlumun ismi Göktürk 🥰 simdi Allah izin verirse bir kızım olacak Birce istiyorum 🥰😇
Mineklc birgaripana_ bizde DEMİR MİRKAN a karar verdik 23+5 iz ancak koyabildik isim işi gerçekten zor.Mirkan hem anlam olarak güzel hemde eşim ve benim isimlerimizden heceler alıyor.Mine-Serkan 🥰
mervece-2110 Mine16 Bizim de Mete🤎 @Sevvallkahraman Ediz ismini beğeniyordum baya ama eşim pek istemediği için vazgeçtim, anlamı güzel ve kulağa hoş geliyor bence tercih edebilirsiniz 😊