Begum4107 kızlar sizce karan Çınar mı Atlas Çınar mı Ya da Çınar ikinci isim olucak ilk isim ne olabilir öneri yapar mısınız 🥰
BEAUTY28 Sevvallkahraman ilk oglumun ismi Ekber. Esimkoydu bebegimin dogduktan 10. Gununde .benim hic haberim yoktu. Cunki bebek dogulana kadar hetta dogumdan sonrada isimkonusu evde acilinca..kendim bilirim soylerdi.. simdi 2.oglumuzu kicagimiza almaya 1 aydanda az vakit kaldi yine ayni sorun isimkonusu hic hic hic ama hicc acilmiyor ben acisigmdada kensim bilirim soyluyor.
babyandmomyy Orkidecicegim bende yaman istiyorum ama anlamı kötü korkulan kişi çıkıyor kafam karıştı :(:(
Sedefyamankuzey babyandmomyy Oğlumun adı mehmet Yaman o kadar ağır başlı akıllı uyumlu bir çocuk ki burcu ve yükselenide etkiliyor isimle birlikte.oğlum aslan yukseleni koç çok zor burç ikiside ama oğlumdaki en kötü huy çok tuttuğunu koparacak illa ama bizde hiç körelsin istemedik bu huyu holumuza bile gidiyor bizi zorlasada
Eymenin_annesi63 Jale92 cihan ismi güzel bende beğeniyorum eğer birkez daha hamilelik düşünürsem erkek olursa inşallah bende cihan atlas Altay Altan falan bu isimleri düşünüyorum daha fol yok yumurta yok isimlerimiz belli 😂😂
Minik36_ Zklkn83 bir efe annesi olarak yazıyorum inanilmaz hareketli ikinciye ben de ege düşünüyorum hayirlisi olsun hepimiz icin
esraygtbalta Bizde Muhammed Emin koyacağız. 5 günümüz kaldı. Bu kadar modern ismin arasında oğlum dışlanmaz umarım diye düşünüyorum😅😅
Eymenin_annesi63 esraygtbalta öyle düşünmeyin aslında Muhammed ismi her zaman modern benim kardeşimin ismide Muhammed eren ve annemlerin kaldığı mahhallede 5 6 tane aynı şekilde Muhammed Emin , Muhammed Mustafa, Muhammed Ali, fln var diğerlerini de hatırlamıyorum 😂😂
Esrakkaya İlk oğlum MİRALP anlamı yiğitlerin başı. İkinci oglumu bekliyoruz ALPTUĞ koyacaz kahraman yiğit savaşçı anlaminda
cigdemnur Sevvallkahraman oğlum olsaydı bende yağız fırat olarak düşünmüştüm ama ediz de sevdiğim bir isim anlamları güzel😊
Eymenin_annesi63 Sevvallkahraman bizde 39+6 haftalığız oğluşuma ben Eymen ismini koymak istedim eşim de babasının ismini koymak istedi ikimizin de gönlü olsun diye cuma Eymen koyacağız ama bahsederken hep Eymen diye bahsediyoruz 😂🙈