Emineqk Bende 34 haftaligim kilosu çok düşük doktor 34 e kadar bekleyelim öyle alalım demişti Çok şükür 34 u geçiyorum 37 de doğum gerçekleşecek sanırım ama yinede korkuyorum Cook küçük. 34 haftalık olmama rağmen bebeğin kilosu 1.700
Bet1 eymenmom07 sağlıkla kavus inşallah bende oğlumu 34+0 da aniden suyum gelince doğumum olmuştu. Haftası çok küçük değil en kısa sürede kavuşursun inşallah 🤲🏻
benaslindayohum eymenmom07 33+4 te 2090 gram solunum sıkıntısı ve enfeksiyon en sonda emme refleksi bekledik 16 gün kaldı kızım, inşallah sizde tez vakitte kavuşursunuz 🤲🤗
Zhr-zhr eymenmom07 Ah kuzum önce hayırlı olsun korkma onlar bizden çok daha güçlü çabucak toparlayacaktır sonra ağlama diyeceğim ama çok zor biliyorum sen yine de kendine dikkat et toparlanmaya çalış bebeğin hala seni hissediyor unutma oradan sağ salim çıkacak ve sana çok ihtiyacı olacak. Allah bir an önce kavuştursun yavruna 🙏🏻❤️
Elanin_annesi Endişelenme güzel annesi herşey güzel ilerleyecek öyle düşün. Allah’ın izniyle tez zamanda sağlıkla mis kokulu yavrunu kucağına alıcaksın inşallah :)
nimesay94 Bende oğlumu 34 haft 3 günlük doğurdum aniden suyum geldi 15 gün kadar küvezde kaldı şuan 2 yaşına girmek üzere geçiyor yani canım sen moralini yüksek tut dua et bebeğine
yagmurgunes nimesay94 merhaba, ben de 34te doğum yaptım. Gelişimi açısından nasıl ilerledi bebeğiniz? Psikososyal becerileri motor gelişimi vb yaşıtlarına göre nasıldı?
_Daydreamer_89 eymenmom07 3000-3350 kilo doğdular doktor solunum sıkıntısı var biraz demişti ama hiçbiri cihaza bağlı degillerdi
nimesay94 yagmurgunes Gelişim açısından hiç sıkıntı yaşamadık çok şükür canım yürümesi oturması vs zamanında oldu hep