Glcndrsn Kızlar bu seferde bebek arabası önerilerinizi yazar mısınız ama uygun fiyatlı olsun çift yönlü yada kabin Boy olabilir travel sistem istemiyorum tommbaby yada 4baby kullanan varmı fikirlerinizi yazın lütfen
Feyzaclk Glcndrsn joie tourist gayet güzel puset de takılıyor . Kabin boy 6 kilo falan tek elle açılıp kapanıyor
Haticebrc Glcndrsn ben çok araştırmadım tredyoldan instgramdan baktım eşimle beğendik söyledik çok da güzel geldi pahalı bir ürüne gerek duymadık Baby Home 940 Corso Çift Yönlü Travel Sistem https://paylaskazan.n11.com/n11mgm-52RQ6YLBJW
MoonLighty Glcndrsn Ben Hamilton r1 aldım. Henüz kullanmadım ama sürüşü, kapanması çok pratik. Bakabilirsiniz
Efuliii53 Glcndrsn tommy baby arkadaşım kullanıyor gayet memnun. Bende yoykonun kabin boyunu aldım travel bende hiç düşünmedim tayinciyiz herşeyin pratiğini bulmaya çalıstım bu arabamda katlanıp çanta gibi oluyorr misyerden tasarruf☺️
Zeyneprem Feyzaclk merhaba bu bebek arabası joie tourist signature edition diye geçiyor değil mi? Yenidoğan zamanı herşey çıkıp pusetli şekilde mi kullanılıyor ? Birkaç öneri yapıldı kafam karıştı da bu model de onlar arasında:)
annesiiiii Bende araştırıyorum 4 baby cool travel sistem pusetli bebek arabasını beğendim fiyatı uygun da
Glcndrsn annesiiiii 4 Baby olympus sipariş verdim trendyoldan ön tekerleklerinin demirleri cıkmadı iade edicem tekrar aynısını sipariş verim dedim ama önce bi burda sormak istedim
Glcndrsn MoonLighty bu tarz gördüm ama yorumlarda cocuk büyüdükçe pekte kullanışlı olmadıgını okuyunca uzaklaştım biraz
Feyzaclk Glcndrsn ben aldığımda kampanya vardı iki üc hafta önce . Pusetle birlikte beş bine almıştık
Glcndrsn Feyzaclk off ne kadar pahalıymıs ben beşik gardırop araba 5800e falan almıstım 4 baby araba almıstım iade edicem
Glcndrsn YaseminCanCicek21 ben uygun fiyatlı arıyorum aslında canım alışverişi ailem yapıyo onun icin biraz daha uygun bisey arıyorum