Aslie1 Emanet gibi durmasın istiyorsanız yenidoğan, daha uzun giysin zaten hemen büyüyor diyorsanız 0-3 ay. Hemen büyüyorlar evet fakat kolları elleri kıvırmak güzel durmuyor bence. O yüzden ben yenidoğan da aldım 0-3 de aldım. Hastaneye yenidoğan götüreceğim.
Aslie1 Fatma_tole merhaba, yenidoğan olarak; 1 tane 10 lu hastane çıkışı 2 tane 5’li hastane çıkışı 4 tane yenidoğan tulum Onun dışında 0-3 ay olarak; 8 tane alt üst takım 10 tane kısa kollu zıbın 8 tane tulum aldım☺️ Kalanı 3-6 ay aldım.
BernaOmer Evremmm2023 Merhaba biz dün trendyoldan aldık 5 ayaklı don üstüyle olur ya bitanede üçlü zıbın yedi tane zıbın 5 li ayrı çorap aldık 10 tane çorap azmı
Evremmm2023 BernaOmer yeterli bence 3 aylıkları da giydirebilirsiniz hem yüzünü çizmez hemde elleri üşümez. Ben öyle yapıyorum yani. 26. Gündeyiz hastane çıkışları tam oluyor. Önceden büyük geliyordu
Bereket_4153 Gzmmm123 ama o da küçük gelir canm deyistire bilirsen deyiş çünkü kullanmiycan belki 1 kere giddirirsin yani
bebek_firarda Gzmmm123 bende hastane için yenidoğan zıbın ve yenidoğan takım götürdüm 1 tane ama gerisini 3 ay aldım. Tamamen bebekle alakalı işte. Ablamın kızıyla benim kızım arasında 15 gün var ama sanki 1 ay var gibi. Onun kızı iri benim kızım minyon🤷🏻♀️
Nurkcy Gzmmm123 Ben ilk 0-1 ay tulumlardan almıştım o kadar minicik ki olmayadabilir :) Acemilik.. sonra 0-3 ay aldım ama onları da az aldım 3-6 ay sanki daha iyi büyük gelsede çok sorun olmaz zaten 1 ay içinde büyüyo diyorlar 🙂
Mavigozunannesi Gzmmm123 ben 3 ay aldim bebeğim zaten 4 kilo doğdu ilk hastane çıkışı dar geldi tospigime
SevgiKNGR Yorum atan herkese teşekkür ederim kendi adıma güzel bilgiler edindim 🌸 demek ki neymiş yeni doğan 3 takım en fazla , diğerleri 3-6
Seval2468 Gzmmm123 lc wakikinin 0-1 olanları çok küçük 1-3olarak aldım ilk olarak 40 gün sonra 3-6 lira geçiyorsunuz zaten ilk oglumdan tecrube olarak. Mesela benim oğlum 4 kilo 56 cm doğdu 0-1 olanlar 50 cm 1-3 olanlar 52 cm tulumlar asla olmadı direk 3-6 giydirmeye başladım