Gulsahim Melo-fndkc canım zaten açılma oluyor ya birde o sancinin verdiği ıkınma hissi falan o dikisi duymazsin bile atılsa da sıkıntı olmaz..🥰 bebişini kucağına veriyorlar ohhh mis gibi herşey unutuluyor sonrasında biraz sizi olur oda geçip gider..Allah yardımcı olur o anda içini ferah tut sen o anlık oluyor sonra herşey unutuluyor
Melo-fndkc Gulsahim aşkım o an hissetmekten değil de sonrasında sıkıntı yaşarım tuvaleti dert olur, oturamam, sızısı olur diye korkuyorum çok. Bazı dikişli anneler iyileşme sürecini çok sancılı atlatmış 🥹
Gulsahim Melo-fndkc korkma bebeğim İnanlı korkulacak gibi bişey değil doğum çok zevkli bak bebeğinin gelmesine az kalmış senin bunaltı düşünmemen lazım.dikis olsa da geçiyor bı kaç güne kendini strese sokma
Melo-fndkc Gulsahim çok batmıyor dimi oturup yatabilirim yürüyebilirim 🥹 çok samimi geldin şu an bak güveniyorum dediklerine. Bi de ne kadar da tam iyileşir olursa eğer
Gulsahim Melo-fndkc İnanki zaten doğumdan sonra ayaklanıyorsu normal doğum sezeryan gibi değil fakat oda korkulacak bişey değil endişe etme.tabiki operasyon geçiriyorsun vallahi abartılacak gibi değil.agri eşiğin düşük bile olsa en fazla bı kaç gün yani sonra vücutta alışıyor bebeğinle ilgilenmekten acı maci hooop unutuyorsun bitanem.🥰🥰 Korkulacak bişey olsa onca kadın doğum nasıl yapsın 2. 3. Ye benimde 3. Hamileliğim kayınvalidem 12 tane doğum yapmış düşün 😅😁 korkma kız cesur ol zaten seni yönlendirecek doktor hemşire ikinman gereken yerde ikin gerisini düşünme.insallah doğum hikayeni burda okuruz benide anarsin…
Selmapiskin Melo-fndkc doktorun attığı kesi vardı 4-5 tane küçük dikiş vardı. Yürümemde sıkıntı yoktu. Hastanede ilk tuvaletren aşırı korktum aşırı hemde. Ebeler gelip tuvalete gittin mi diye soruyorlardı hayır diyordum. 🫠🫠. Tuvalete gitmezsen çıkamazsn dediler. Neyse gittim korkarak tuvaleti yAptım. Ayy hiç acımadı. Sonrasında da hep verdiği ilaçları sürdüm. Batikon vs. Hiç acı çekmedim orda bi değişiklk baskı oldğnu hissediyorsn ama acı değil. Korkma bence. Dikiş olsa bile orayı temiz ve düzenli ilaçla dezenfekte ettikten sonra bişey olmuyor.
Mochi Ahsenveannesi aynen öyle ben hiç birini bilmiyordum ilkinde ama çok şükür aşırı dikişim olmadı. Bu kez bununla ilgili ders varsa bulunduğum yerde alacağım yoksa videolarla kendim çalışacağım kesisiz doğum istiyorum bende
beyzacmvrc Melo-fndkc evet basur falan oluyomussun genelde doğumdan sonra 😂 Napayim ya gelecekse gelecek başıma. Daha dur mastit falan olmazsak iyi neler yaşayıp neler gorcez 😂 korkunun ecele faydası yok 😂
Melo-fndkc beyzacmvrc kanka basur mastit falan bilmiyodum sağol varol ksbsjsnsj selamün aleyküm yeni fobiler 🤣🤣🤣🤣
Melo-fndkc Gulsahim oy 12 mi, 😅 hay maşallah. 34 haftalığım inşaAllah buraya ballandıra ballandıra anlatacağım bi doğum yaşarım kuzucum ne salakmışım boşa korkmuşum derim. Ya ama çok teşekkür ederim desteğin için 🥰
Gulsahim Melo-fndkc neden olmasın inanıyorum harika bı anne olacaksın buna şahit olacağız 💪🥰🥰 hiç şüphen olmasın
Sibelunalhasan beyzacmvrc Tek değilmişim demek ki. Detaylı temizliği 10 gün oldu yapalı annem sağolsun yaptı. Camlar yine pislendi yağmur yağdı bu sefer eşime sildirdim. Yine yagfi dün yağmur. 2 güne bir ev süpürme toz alma yapıyorum. Dizlerimin üstünde yerleri siliyorum. Evim tertemiz gideyim doğuma kimseyi uğraştırmayayim diyorum. Eşim de kızıyor kendini yoruyorsun diye. Ama yapım da bu yatıp duramam öyle sabit. Ütüm var yarına. Bu arada 3 gün vardı sizinle aramızda. Bende korkuyorum dikişten bilmem nedendir.
Mochi Melo-fndkc ben oğlumun zamanındayken duymuştum bunu ozamanlar öneren dr lar vardı hepsi önermiyordu tabi. Bizimki de önermeyiniz vardır bi bildiği dedim yapmadım ☺️ bu kez Farklı ildeyiz Farklı dr a gidiyorum soracağım doğuma yakın bakalım o ne diyecek. Bende çok istiyorum inşallah dikişsiz doğurabiliriz hepimiz 😅
1anne2bebek__ beyzacmvrc benim kızın da eli hep yüzündeydi aynı 🤦🏻♀️ Böyle 🤣9 ay hiç ama hiç görmedik yüzünü. Bir de doğunca yüzden gelmiş kafadan gelmemiş meraklı hanım😆Doğar doğmaz yine eliyle yüzünü kapattı. Yüzünü görmek için elini çekip de baktık doğumhanede😀 3-4 dikiş var demişti doktorum.
beyzacmvrc 1anne2bebek__ maşallah ♥️ bizimde öyle olur inşallah. Eli ya yüzünde ya da yüzünün yanına hep yüzünü gördük kaç kez ama 😊
1anne2bebek__ beyzacmvrc inşallah sizin çok kolay doğumunuz olur bir nefeste 🫶🏻🫶🏻siz şanslıymışsınız biz doğana kadar kime benziyor acaba diye düşündük durduk hiç tahmin olmadı. Çıktı ki aynı ben 🤫🤫🤫
Melo-fndkc busragil kuzu herkes öyle diyor ama sonrasında dikiş fazlasaysa onunla uğraşmak da zor oluyormuş 🥲 inşaAllah olmadan atlatalım
Sena00 Melo-fndkc benimde ikinci gebeliğim ilkinde dikişim çok fazlaydı bunda olsun istemiyorum 😒 sancidan ondan bundan korkmuyorum sadece hemoroid belasi azacak bunu biliyorum ikincide dikiş bu ikisi beni çok korkutuyor
TugSozTan Gebe okulunda 36. Aydan itibaren yapılabilir demişlerdi. 36.sonra başlayacağım günde 5 dk yapılmasını önerdiler
Duru_10 Melo-fndkc hareket etmekte çok önemli tabi de en büyük detayda doktor ve ebenin sabirli olup doğru yonlendirme yapması ikinmada dur deyince durmak dogru ikinmak nefes egzersizleri de yapmak cok faydalı 🙂 benim ebem sabirliydi tam açılma gorene kadar bekledi kesi atmak istemedi beklenen an geldi ilk ikinmada bebek cikti dikissiz olcagı icin sevinirken cikarken kolunu kaldirmis bebis parmagini takmis yirtarak cikmis olan oldu🤣 iki kere uyusturup icersini dikti dikis sayisini bosver dedi ne kadar coksa 🤣 masallahh bir dikmis ki ilk gunden guzel yapmis 🤭
Melo-fndkc Duru_10 ya bak sen şu yaramazın yaptığına hey Yarabbim. 😅🥲 O da artık onun izi olmuş olsun ne diyelim
beyzacmvrc 1anne2bebek__ amin inşaallah 😊💕 Ben de çok merak ediyorum kime benziyor acaba saçlı mı doğacak falan diye Ultrason da doktor dahil herkes bana benzetti kendini kopyalamissin sanki diyolar ama bakalım 🤭