Melo-fndkc ilk gebeliğimde erken doğum oldu ve fazlasıyla yırtılma sonucu çok fazla dikişim olmuştu o yüzden ikinci hamileliğimde bu durumdan korkuyordum çünkü 3 gün tuvalet yasaklanmıştı ıkınırsan dikişler patlar demişti doktorum küçük tuvalet içinde 3 gün boyunca hastanede alttan hortumla gezdiğimi bilirim 🤦🏻♀️. Ama ikinci doğumum da ne bir yırtılma nede bir dikişim dai olmadı doğum bitikten sonra bi halay çekmediğim kalmıştı resmen 🤣 o kadar rahattı , çok fazla yürüyüş yaptım, hurmayı çok fazla tükettim, evde küvette olduğu için son haftalar ılık suyu doldurup yarım saat kadar içinde otururdum ,sende duşa kabinin giderini birşeyle kapatıp ılık suyu doldurup yere oturabilirsin canım , merdiven inip çıktım ve tabi ki pilates topuuu vazgeçilmezim olmuştu eşime aldırmıştım sürekli onun üstünde sağa sola öne arkaya hareketler yapardım, yere uzanıp ayaklarımı topun üstünde ileri geri hareket ettirirdim özellikle akşam saatlerinde , belki bunların faydası olmuştu canım , şimdi 3.kez hamileyim son haftalar yine tekrar yapacağım hepsini