aysenuroztunc Defne-ece28 ayyyy ne güzel gün aşırı değerlendir kuzum inşallah bu ay bende soldan yumurtam olur yaaa
Defne-ece28 aysenuroztunc ilaç kullanmadim oldu cnm bence sende öyle yap ilaç kullanma soldan gelişir ben ilaç kullandığım süre boyunca olmadi kullanmadığım da da olmadi ama bu Ay kendi halime bıraktım soldan gelismis
aysenuroztunc Defne-ece28 ben kendi halime bırakınca hiç yumurtlama olmadı yavrum onu da denedik doktorumla
Defne-ece28 aysenuroztunc hadi ya o zaman polistik over filan mı var ins igne ile olur kac gun vuruldun yeni mi başladin
aysenuroztunc Defne-ece28 tek doz vurdu canım daha vurmadı başka bişey de kullandırtmadı .Pazartesi gel bakalım dedi pazartesi olmamışsa yeniden vurabilir muhtemelen. Bu arada evet pcos var bende
aysenuroztunc Defne-ece28 ya onun hep kendi stili var vücuda fazla fazla hormon yüklemek istemiyor. Büyümezse tekrar yaparız . Sonraki aya 3 kere vururum ayarlarız diyor 🤷♀️
Defne-ece28 aysenuroztunc ins doğru bir adımdır cnm bana yumurta sayim fazla olduğu için vermedi çok şükür ins gerek kalmaz artık da iyi sonuçlar alırız dualarım seninle
Defne-ece28 aysenuroztunc gercek ten mi çok sevindim ins hayırlısı ile güzel sonuçlar alirsin bende test yapmıyorum gebe olsam tutunma agrisi filan hissederdim o yüzden yapmicam sanırım olmucak gibi hislerim bitti yada :)
Defne-ece28 aysenuroztunc insan olumsuz göre göre zaten umudu kalmiyor pazartesi kaset test yaparım bende herhalde hayırlısı olsun ins hayırlı zamanda versin rabbim
Defne-ece28 aysenuroztunc su an alt kasikda agri var agridikca umutlandıriyor beni tutunma agrisi gibi ama bazen adet de olabiliyor
Defne-ece28 aysenuroztunc yok cnm sabah yaptım adete 4 gün var görünmedi önceden her ilişkide hamile kalıyordum. Şimdi ne değişti anlam veremiyorum bu durumuma
aysenuroztunc Defne-ece28 hadi ya bende hiç gebe kalamadım daha hep sağdan geliştiği için dünü bugünü değerlendirdim yarın doktora gidicem bende çatlamış mı diye bakıcak