Defne-ece28 Sol dan yumurtalarim buyumuyor hep sağdan buyuyor sağım tıkalı bu igneden nasıl sonuçlar aldınız lütfen paylasirmisiniz doktor buna baslicak diğer ay
Melekler12 Defne-ece28 canm igneni saatinde kullan bi yumurta büyüse bile yeter ignen bittikten sonra doktor bakacak yumurtana bı yumurtan büyümüş olsa bile çok güzel sonuç alacaksın Allah’ın izniyle sakın umutsuz olma bu iğneden cokkkkk hamile kalan var
Baris35 Defne-ece28 ben bu ay kullandım 5 gün boyunca 150 ml ama yumurtalarım gelişmedi igneyi bıraktım 1 hafta sonra tekrardan kontrolüm var.😔😔
Defne-ece28 Melekler12 a gercekten mi klomen femara buyutmedi 15 mm de kaldı tedavi iptal oldu yani sağlıklı yumurta geliştiriyor benim soldan da yunurtlamam olması lazım doktor igne hem sağ hem sol yapar şansın yukselir dedi ama haplar da büyümedi ins igneden buyur ya
Defne-ece28 Baris35 gerçekten mi Bi tane bile gelismedimi çok da pahalı bende biraz kararsizim aslinda
Defne-ece28 Baris35 benim klomenle gelişiyor Bi tane sağlıklı yumurtam her ay oluyo ben soldan büyütmek için kullanicam hap kullanirsam 15 e kadar büyüyor orda kaliyo diğer tarafimda ise yarar mi acaba fiyati da pahalı tereddüt ettim ondan
aslii57 Ben geçen ay aşılama oldum iğne ise yaradı yumurtam gelişti ama aşılamam tutmadı malesef sebebini bilmiyorum
aysenuroztunc Defne-ece28 canım bu postunu yeni gördüm gonalf bu ay bende kullanıcam soldan yumurtan gelişmiş miydi bu iğneyle
Defne-ece28 aysenuroztunc cnm bu iğneyi vermediler ban yumurta sayın fazla diye o ay 11 yumurtan var sana bu qy klomen yeter dediler 3 sağda 1 solda yumurta büyüttü o da tıkanıklık sebebiyle gebelik olusturmadi
Defne-ece28 aysenuroztunc bu ay ne oldu biliyomusun doktora gittim bugün 21 mm olmuş solunda var dedi ben şok hemşireler şok doktor şok aylardır sol dan yumurtlamayi bekledim olmadi hocam tup um açıldı öyle mi oldu dedim şoktayım hala
aysenuroztunc Defne-ece28 ayyyy ne güzel gün aşırı değerlendir kuzum inşallah bu ay bende soldan yumurtam olur yaaa