Kızlar bu Beyaz akintidan kurtulmak için ne yapmam gerek soylermisiniz aranızda Beyaz akıntısı olup geçen var mı
Beyaz akinti
Üste kal
Deletedmom_50 benim hiç bi şekilde geçmedi hatta yeşile döndü rengi doktora gittim o da fitil verdi
Nazlikrks canım benim anlamadığım bende enfeksiyon da yok geçmiyor bi türlü nefret ediyorum iç camasirimda görmeye tahammülum bile yok
NaimeYilmaz canm sabitlermisn postu sana zahmet
Kizlarr
Deletedmom_50 valla hic bir şekilde geçmiyor
Deletedmom_50 bende de vardı artık bıkmıştım günde 4 5 kere çamaşr değiştiriyordum kan verdim doktorum ona göre fitil verdi üç tane fitille kurtuldum çok şükür bunca ay boşuna çekmişim
Yazmelegi_ yaw nefret ediyorum nefret hamileliğin en kotu yaniymis diyebilirim neysek bebeğim gayet iyi aman o sağlıklı olsun da katlanırım
Curlymom25 kuzu bende kan verdim kaç kere ama enfeksiyon falan çıkmıyor ki hersey temiz cikiyo
Deletedmom_50 aynen sağlıklı olsunlar da katlancaz artık bende sevmiyorum koku da yapıyor bazen
Yazmelegi_ yok şükür koku yok benimkinde arada açık sarıya döner gibi bi renkte geliyp fazla ayakta kalınca ozmn dahada nefret ediyorum ve korkuyorum gidiyorum enfeksiyon vs çıkmıyor sukur
Yazmelegi_ seninki dahada yoğundur belkide senin haftan da ileri hafta ilerledikçe yoğunluk bi nebze çoğalıyor
Deletedmom_50 bende de yok enfeksiyon o yüzden şaşırıyorum bazen, bide dediğin gibi ayakta olunca da daha çok geliyor gibi
Deletedmom_50 yoğun biraz bide ara ara sancılar da başladı yalancı sancı sanirsam
Yazmelegi_ evet canım ayakta fazla kalınca cok geliyo insan nefret ediyor
Yazmelegi_ olabilir canım kaç haftalik oldun sen
Deletedmom_50 29+3 oldum