Deletedmom_50 Kızlar bu Beyaz akintidan kurtulmak için ne yapmam gerek soylermisiniz aranızda Beyaz akıntısı olup geçen var mı
Nazlikrks Deletedmom_50 benim hiç bi şekilde geçmedi hatta yeşile döndü rengi doktora gittim o da fitil verdi
Curlymom25 Deletedmom_50 bende de vardı artık bıkmıştım günde 4 5 kere çamaşr değiştiriyordum kan verdim doktorum ona göre fitil verdi üç tane fitille kurtuldum çok şükür bunca ay boşuna çekmişim
Ranakzrn Deletedmom_50 vallahi en kötü şeymiş bugün ilk defa çok yoğun geldi dedikleri gibi ayakta olmaktan sanırım bazen kötü koku da yapıyo çareyi günlük ped kullanmakta buldum valla idare ediyorum bu şekilde
Deletedmom_50 Nazlikrks canım benim anlamadığım bende enfeksiyon da yok geçmiyor bi türlü nefret ediyorum iç camasirimda görmeye tahammülum bile yok
Busbu Deletedmom_50 buna yapacak birşey yok maalesef bu akıntı çok normal artan hormonlar sebebiyle yaşıyoruz. Sarı ve kokulu olmadığı sürece normal. Ben günde 4 5 çamaşır değiştiyorum 😅
Elis-im Deletedmom_50 Benimde 12 haftadan beri var 28 haftadayım normal olduğunu biliyorum. Kesmeye çalışmak için uğraşmıyorum gebelikle alakalı🤷🏽♀️
Deletedmom_50 Yazmelegi_ yaw nefret ediyorum nefret hamileliğin en kotu yaniymis diyebilirim neysek bebeğim gayet iyi aman o sağlıklı olsun da katlanırım
Deletedmom_50 Curlymom25 kuzu bende kan verdim kaç kere ama enfeksiyon falan çıkmıyor ki hersey temiz cikiyo
Brisii Curlymom25 fitilden sonra su gibi geldimi akıntı rengi açıldı sanki yoksa fitilli eridi anlamadım ben
Yazmelegi_ Deletedmom_50 aynen sağlıklı olsunlar da katlancaz artık bende sevmiyorum koku da yapıyor bazen
Caglafalan Deletedmom_50 bende aynı durumdayım fitil falanda bi iki gün geçirdi sonra yine oldu bitmeyen bir dert gerçekten illallah geldi artık :(
pandasever Deletedmom_50 canım bende de kaşıntı ve akıntı vardı o şekilde herhangi bir enfeksiyon çıkmadı doktorum.. probiyotik başladı ve düzenli olarak sirkeli suyla yikamami söyledi ben faydasını gördüm. Sana bu tarz birşey vermediler mi hiç
Deletedmom_50 Yazmelegi_ yok şükür koku yok benimkinde arada açık sarıya döner gibi bi renkte geliyp fazla ayakta kalınca ozmn dahada nefret ediyorum ve korkuyorum gidiyorum enfeksiyon vs çıkmıyor sukur
Deletedmom_50 Yazmelegi_ seninki dahada yoğundur belkide senin haftan da ileri hafta ilerledikçe yoğunluk bi nebze çoğalıyor
Yazmelegi_ Deletedmom_50 bende de yok enfeksiyon o yüzden şaşırıyorum bazen, bide dediğin gibi ayakta olunca da daha çok geliyor gibi