Ebus2045 Arkadaşlar aranızda makinede 6 m kare halı yikayaniniz var mı? Bu yıkanabilir ince halilardan makine bozulur diye hiç makinede yikamadim sormak istedim teşekkür ederim ❤️
Beyzag Ebus2045 makinamm 10 kilogramliktan ben atıyorum en düşük dereceye getiriyorum sorun olmuyor güzelce katla at
Benbendegilim Ebus2045 İnce yolluklardan yıkıyorum sadece 6m² halı çok büyük olur yazık makinaya kazanı falan düşer
Ebus2045 Poncik38 kırısmasi önemli değil canım da korkuyorum makine gider diye yolluklarimda yıkanabilir ama onlar biraz daha kalın bu baya ince bişey olmaz diye düşünüyorum ama genede korkuyorum yikayanlardan fikir almak istedim
Ebus2045 Beyzag saol canım benimde baya ince halı tam yaz için iyi kışın zaten yün kullanıyorum ama genede emin olamadim sormak istedim
Ebus2045 mylittlebabym alırken yikayabilecegimi söylediler bide baya inceler o yüzden tereddut ediyorum canım
mylittlebabym Ebus2045 Halıcılar yıkanabilir diyor ama makineyi getirip kuran servis asla yıkamayın diyor hatta ağır battaniye bile yıkamayın.diyor çünkü o halı yada battaniye ıslanınca 5 katı ağır oluyor ve makinenin tamburuna ciddi zarar veriyor