Senbenimmucizem Kubare134 benmde 23+3 benmde taş gibi acıyor resmen karnım annemde üşüttüğnde olur diyr
Kubare134 Senbenimmucizem annemi bıktırdım kendimden artık sürekli soru sormalar biley mi oldular evhamlar annecimde bezdi benden artık🤦♀️
Gdmr Bir yerde semsert toplanıyorsa uzun süre çözülmüyorsa ve belli aralıklarla devamlı olursa mutlaka doktora gidilmeli :)
arsamveannesi Zeynepozcan dogru söylüyorsun her hamilelik farkli . Bende 24+2 yim bebeğim disardan tekme attignda döndüğünde belli oluyor tekmeleri cok sertlesmeye basladi bazen irkiliyorum
Kubare134 arsamveannesi ilk çocuğunuz mu sizin de ben hiç farketmiyorum döndüğünü falan sadece hareket ettiğini hissediyorum Cenab-ı Allah herkese nasip etsin bu duyguyu .. Böyle birikmeler olubca korktum bişey mi oluyor diye
pembemor25 Kubare134 aynı bende öyleyim herkese soruyorum tek tek aklıma takılan şeyleri herkeste normal olur öyle diyor 🤣
arsamveannesi Kubare134 hayir benim ikinci hamileliğim belki ondan olabilir 😊 ilk hamileliğimi acikcasi hatırlamiyorum belki bende o zaman gec hissetmis olalbirim
pembemor25 Zeynepozcan bende 23. Haftadayım bazen benimde toplanıyor bi yerde belli oluyor baya hatta karnımın o tarafı daha belirgin şiş gibi oluyor belki sizinki öyle toplanmadığı için hissetmiyorsunuzdur 😊 toplandığı tarafa dokununca sem sert ele geliyor zaten 😊
esraEb Fuhrer benim de öyle oluyor. 27+3 üm. Genelde sürekli sağda duruyor. Sola yatmak iyi dedikleri için ben de sürekli sola yatıyorum geçiyor o tarafa 😀dışarıdan da belli oluyor bi taraf tümsek ve sert diğer taraf çökmüş gibi duruyor 🥰
Fuhrer esraEb sola yattığım zaman uyandığımda çocuk kaymış diyip duz yatiyorum 😅 çok komik bı durum ama herşeyin çok güzel
esraEb Kubare134 değildir herhalde. Ben de bu hafta itibariyle hissetmeye başladım. Beşinde kontrol var soracağım
Heyzilwq Zeynepozcan ki? Ben 30 . Haftaya kadar doğru düzgün hissetmiyordum bile bebişten bebişe değişiyor yani karın yapısına da bağlı 35+3 bugün daha bu aralar baya baya hamileyim ve hissediyorum diyorum 😅
Kubare134 esraEb bizide haberdar eder misiniz? Benimde dokuzunda randevum var ama yine de haberdar edin lütfen 🫠
esraEb Kubare134 ederim tabii ki 🤗ama ciddi bir şey değildir siye düşünüyorum. Şu an için önmeli olan hareketleri ona takılıp kalıyorum. Sırt üstü yatınca hemen başlıyor hoplayıp zıplamaya🙈😄
esraEb Fuhrer 😄😄aynen ben de öyle. Eşim kızıyor rahat bırak çocuğu diyor. Düz yattığım anda hemen başlıyor hareketlere. Karnımda deniz dalgası hissediyorum adeta 😄
Kubare134 esraEb bu niye eşler niye hep böyle çok rahatlar evham yapma Kübra bişey yok Kübra rahat bırak çocuğu Kübra .. Hastaneye gideceğim akşam kesinlikle uyuyamıyorum hadi uyu Kübra böyle böyle geçiyor eviminizin muhabbeti😂🫠🤍