Aysehappymom Bende de sarı sümüksü uzayan akıntı oluyor henüz 26 haftalığım İç çamaşırımda sürekli nemli son 2 haftadır Birkaç gün önce kontrole gittim bebeğin suyu normal dedi doktor Ama bazen panik oluyorum
Havvaca Aysehappymom sarı sümüksü akıntı sürekli gelmiyor günde 1 kez. Ama çamaşırım sürekli nemli. Kaç kez değişiyorum günde bilmiyorum. 27+5 deydi son kontrolüm bebeğin suyu normaldi o zaman ama o zaman bu kadar akıntım yoktu korktum açıkçası
2cocuklumoms Aynı sorun bende de var özellikle wcden çıkınca hep bi ıslaklık bugün göründüm suyu normal dedi enfeksiyon için tahlil verdim enfeksiyon olabilir
gudmorningbeya Havvaca benim idrar yolu enfeksiyonum var sarı sümüksü akıntım ondan 3 Aydır devam ediyor
Zeyas Havvaca Bunu bilmiyorum ama turnusol kâğıdında pempe olursa yani aynı renk kalırsa kağıt bebeğin suyu olmuyor mavi olursa bebeğin suyu geliyor demek
Havvaca Egeminannesi işte elimde olan bu kağıt ise yarar mı suyu ayırt eder mi ona göre giderim Dr u gereksiz meşgul Etmem dedim ama bilemedim valla
ElaytA Havvaca benimde bu ikinci karnim çok erken ve inanılmaz buyudu. Romatizma da var kalça bölgemde. Hepsi birleşince ağrı sızı kaçınılmaz oluyor
D_tknbs Havvaca endiselenme ben 35 haftaligim 30 haftadan beri var bu sorun hatta işedim mi diye tereddüt ediyorum bazen su gibi cünkü.