Havvaca Kızlar 30+1 günlük hamileyim. 3 4 gündür iç çamaşırım aşırı ıslanıyor sürekli. Acaba akıntı mı yoksa suyum mu sızıyor diye panik yaptım. Turnusol kağıdı deneyeyim dedim bulamadım. Arkadaşımda böyle bir şey varmış acaba bu da aynı görevi görür mü. Bunu koysam çamaşıra akıntı ise hangi renk olması gerekir?
ElaytA Havvaca bende 30+2 yim. İnanılmaz akıntı ve kasik agrisi başladı bugün. Yuruyusumu zorladı ise zor geldim diyebilirim. 30 lu haftalara bayağı zorlu bir giriş yaptık dedim hatta 🙄
Zeyas Havvaca Bunu bilmiyorum ama turnusol kâğıdında pempe olursa yani aynı renk kalırsa kağıt bebeğin suyu olmuyor mavi olursa bebeğin suyu geliyor demek
Havvaca Melis688 bende de sarı ve sümüksü uzayan akıntı var peçete ile silince geliyor o çamaşıra gelmiyor ama çamaşırım sürekli su gibi ıslak
gudmorningbeya Havvaca sarı sümüksü nişanınızdır hatta içinde kanda olabilir korkmayın ama saf su ise devam ederse kontrole gidin
D_tknbs Havvaca endiselenme ben 35 haftaligim 30 haftadan beri var bu sorun hatta işedim mi diye tereddüt ediyorum bazen su gibi cünkü.
Hilalbeby Havvaca malesef benimde şuan öyle 33 haftalıgim enflasyon yada iltihap olabilir fitil veriyorlar sana da versinler git bence
Havvaca Egeminannesi Dr a en son 27+5 de gittim. O zaman yoktu ama bu şekilde o yüzden korktum açıkçası
Egeminannesi Havvaca bazen oluyor cnim bazı günler çok geliyor bende öyleyim ama akıntı su gelmesi daha farklı
Havvaca Egeminannesi benim gibi olup suyunun geldiğini anlamamış kuzenim akıntı demiş herkes gittiğinde su çok az diye acil sezeryana alındı 35 haftalıkken
Havvaca ElaytA bende çok şükür öyle ağrı sızı yok sadece göbeğim biraz fazla büyük o yüzden hareketlerim çok kısıtlıyor beni. Bide yürüyüş yaparken belim ağrıyor uzun süre ayakta kalınca
Ozlemslck Vajina içine koyup yapılıyor o benim geçen bende o sorunla gittim o kagittan koydular bebegin suyumu ensfyonmu diye baktılar normal akintiymis olcklar şeylermiş sknti olsaydı söylerdi içinizi ferah tutmak istiyorsnuz doktora gidin çünkü sizin anlicaginiz birşey olmaya bilir o kagittaki şeyler
ElaytA Havvaca benimde bu ikinci karnim çok erken ve inanılmaz buyudu. Romatizma da var kalça bölgemde. Hepsi birleşince ağrı sızı kaçınılmaz oluyor