Sevdayaz Melike55_ ben farabiye yakınım ondan oraya başladım ikinci hamileliğim ilkinde medara gittim kontrollere de doğuma da ondan devlet hastanesini pek bilmiyorum kontrol konusunda bakıp görücez😂
Sevdayaz Beggg yaz bebekleri mi kakasını yiyomuş ilk defa duydum. Benim oğlum ocak doğumlu o da yemişti😂
Beggg Sevdayaz öyle demiş ben de şaşırdım bazı doktorlar 41 42 haftaya kadar bekliyor. Ya suni sancı veririz ya da sezeryan bekleyemeyiz demiş arkadaşım normal doğum istiyor
Betl2929 Melike55_ bende gebzedeyim 40+2 her gün farabiye nst ye gidiyorum kontrole kızım gelmek bilmiyor ne sancı var ne açılma öyle bekliyoruz 🤭
Burnumageliyoduslkmsn Betl2929 canım bende aynıyım suni istesen verirler mi bende farabideyim teklif ettilermi yani ben en son 39 da gittim şuan 40+4um
babyasyanil Sevdayaz nilüfer hoca geçen sene yüzyıl hastanesindeydi bende doğum bölümünde sekreterdim. Cok iyi bi doktordur
Sevdayaz babyasyanil teşekkür ederim yarına randevum var şuan içim rahat etti. Çok araştırmadan randevu almıştım iyi geçer inşallah🌸
Sevdayaz babyasyanil inşallah😊😊 memnun kalırsam devam edeceğim zaten kendisine bir doktora karar verip takibin de olmak süreç içinde daha iyi rahat hissetmek içinde. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Betl2929 Burnumageliyoduslkmsn 41. Haftaya kadar bekletiyoruz dediler canım bana her gün nst ye gel dediler açılma var mı yok mu diye her gün çatala çıkıyorum ama tık yok yani pazartesi 41.hafta oluyor suni verip doğurtacaklar büyük ihtimal çünkü normal doğuma uygunsun dedi doktorum
Sevdayaz Beggg bebek strese girdiği zaman açılma çok yavaş ilerlediği zaman çok oluyormuş aslında. Benim yavaş ilerlediği için yaptığını söylemişlerdi. Her doktorun bakışı farklı tabi. Hakkında hayırlısı olsun😊
Babykkh Sevdayaz şuan 18+3 deyim başından beri nilüfer hocaylayim ben çok memnunum.cok sakin her sorduğuma cevap veriyor içiniz rahat edebilir . Pendik yüzyıl hastanesinden gelmiş zaten genç olmasına rağmen bilgili ve tatlı biri :)
Sevdayaz Babykkh bugün gittim kontrolle bende beğendim konuşma tarzı, ilgilenmesi falan hoşuma gitti devam ederim artık. Şuan 9 haftalık benim de 12 de tekrar çağırdı.