Melike55_ Beggg daha olmadı Pazartesi 14 hafta oluyoruz bakalm tahmin söylerler galiba biraz daha beklemem lazm 😀😀 ama çok sabırsızlıkla bekliyorum
Melike55_ Sevdayaz halide gül okucu aydın a ultrason kağıdı vermiyor bn gittim özel hastalara veriyorum dedi sinir olmuştum habern olsun
babyasyanil Sevdayaz nilüfer hoca geçen sene yüzyıl hastanesindeydi bende doğum bölümünde sekreterdim. Cok iyi bi doktordur
Babykkh Sevdayaz şuan 18+3 deyim başından beri nilüfer hocaylayim ben çok memnunum.cok sakin her sorduğuma cevap veriyor içiniz rahat edebilir . Pendik yüzyıl hastanesinden gelmiş zaten genç olmasına rağmen bilgili ve tatlı biri :)
Beggg Burnumageliyoduslkmsn yok ya bir sorunu yok doktor 40 hafta bekleyemeyiz yaz bebeği olduğu için kakasını yiyebilir demiş
Sevdayaz Melike55_ o da mı farabi de ben daha önce Sevinç Ağayar a gittim sadece onu biliyorum o da kağıt vermedi
Sevdayaz Beggg yaz bebekleri mi kakasını yiyomuş ilk defa duydum. Benim oğlum ocak doğumlu o da yemişti😂
Sevdayaz Melike55_ ben farabiye yakınım ondan oraya başladım ikinci hamileliğim ilkinde medara gittim kontrollere de doğuma da ondan devlet hastanesini pek bilmiyorum kontrol konusunda bakıp görücez😂