Zhr-zhr Svda77 ihmal etmeyin yalnızca tansiyon diye düşünmeyin çünkü aynı zamanda gebelik zehirlenmesinin belirtilerinden biri doktorunuzla mutlaka görüşün
Zhr-zhr Svda77 maalesef ödemsiz gebelik zehirlenmesi çok gördüm. Ama daha yeni tahlil yaptırdım demişsin o zaman sorun yok. İnşallah zamanla düzelir🙏🏻
Mrvesahn Svda77 inanın hiç hatırlamıyorum ilk hamileligimde olmuştu 2.5 yıl önce bu hamileliğim de olmadı sadece tansiyon denmisti
Tanli1993 28 haftalik gebeyim 20 hafatadan beri bende yaşıyorum ara ara oluyor. Tansiyondan dedm.bende ama hep normal çıkıyor. Doktorum cok ilgjli degil zaten bende hic demedim. Bi sorunumda yok normaldir die aklima kötü getirmiyorum
Svda77 Ervaduru yok hayır geçmedi goz doktoruna gittim retina yirtigi olabiliyormuş baktı suanlik bir yırtık göremedim dedi anı gorme kaybi yaşarsan direkt doktora basvur dedi sizin geçti mi
Ervaduru Svda77 ay yok geçmedi iki ay oldu inan ki bas agrım oluyor o ara ara hafifliyor gözlük yazı gözlük. VErdi gözlğklğyken sıkıntı yok cok göemüyorum o şeyleri