mucizeolsunn Semagzll ah ah bunu bende yapıyodum ama inan daha çok stres oluyordum 😊 bu sefer 15.güne kadar bekleyeceğim inşallah
Semagzll mucizeolsunn ben o kadar bekleyemem sanırım birde eşim haftada bı geliyor yanıma o da çok meraklı Çarşamba 12. Gün olacak test verelim diyor 😂
aybarsaybuke mucizeolsunn inşallah canım müjdeli haber bekleyen herkes alsın en yakın zamanda haberini 🙏🏻
Marsmelow aybarsaybuke çok güzel inşallah böyle devam eder ve güzel haberi alırsın. Bence heyecan verici sonucun 🥰
mucizeolsunn Semagzll hahahaha benim eşim de aynı çok meraklı ne zaman test yapacalsın diye bekleyip duruyor 🤭 zaman normalde çok hızlı geçer ama beklerken geçmiyor işte
Semagzll mucizeolsunn sizede öyle oluyor demi bu günler geçmiyor diyorum eşime 😂😂 birde benim tedavi olduğumu tek eşim bildiği için kimseyle de paylaşmıyorum ailemden 😂😂
Miracleee Kızlar benim hiç akintim filan olmuyor bu normal mi? Catlatma ignesi olduktan sonra 36 saat dün gece 12 de doldu. Hiç çatlama belirtisi yaşamıyorum yani
Miracleee Yncygt benimde hafif kasik batmaları oluyor ama akinti yok da o biraz tuhaf geldi. Çünkü ovulasyon testi kullanırken akintim çok oluyordu çatlama günlerinde
mucizeolsunn Semagzll söylememek en güzeli ben de anneme söylemiştim herkese demiş bu sefer insan daha çok stres oluyor 🙃 hangi hastaneye gidiyorsun canım
Umut5135 Semagzll Benimde 5. Günüm bugğn sabah yaptım ilacın etkisi devam ediyormu die ama 2. Çizgihiç çıkmadı korkuyorum açıkcası bu kadar çabuk atılırmı vucüttan die bi aksilik mi oldu die
Semagzll Umut5135 ya aramızda bı gün var sizde belirti falan var mı bende bişey yok normal mi acaba 😂
Umut5135 Kasıklarımda sadece ince bi yara varmış gibi sızı var ve belim ağrıyor onun dışında başka bişi yok bende inşallah normaldir bu durum