Miracleee aybarsaybuke inşallah gebeliğin işaretidir bu koyuluk canım. Benim ilk iğne ama daha önce iki kimyasal olmuştu kendiliginden o zamanlar pozitif gördüm çok mutluluk verici oluyor gerçekten ☺️
aybarsaybuke Miracleee bende geçen sene haziranda ve geçen ay kimyasal geçirdim rabbim gerçek ve sağlıklı gebeliği nasip etsin hepimiize 🙏🏻
Esrabysy aybarsaybuke siz doğum kontrol hapı ile mi korunuyordunuz acaba kimyasal gebelik geçirdiniz bende geçirdim çünkü
Yncygt Tutan arkadaşlara sorum kasık ortasinda acı gbi ağri oldumu 5. Gün 6. Gün benim sag soldaydi ortaya saplandi
Marsmelow Miracleee bende yeni başladım tedaviye. 2. Günüm bugün. Gonal f 75 ml olarak devam ediyoruz. Bende senin gibi uzun süredir bekliyorum. İlk başladığımda hemen olacak zannetmiştim. Hiçbir sorunum yoktu eşimde varikosel vardı. Ameliyat oldu düzeldi. Şimdi de bende problemler çıkmaya başladı. Umarım stressiz bu süreci atlatırız. Ben ilaçların etkisiyle iyice strese girdim uyuyamıyorum geceleri.
Miracleee Marsmelow inşallah artık güzel sonuçlar alırız. Klomen kullandım bende ve tüm yan etkilerini De yaşadım maalesef. Bu gece 36 saat doluyor. Artık bekleme sürecimiz başlayacak hayırlısıyla 🤭
Skne1 Marsmelow merhaba bende bu gün iğnenin ilk dozunu aldım ilk defa kullanıyorum seker iğnesi gibi 37.5 vuruldum sizde mi öyle oldu ve sizde de yan etki yaptı mı mide bulansi gibi halsizlik kasikta hafif şişme ve ağrı oldu mu
Marsmelow Miracleee aşılamadan sonra doktorunuz hangi günler ilişki önerdi ? İnşallah güzel haberler alırız 🙏🏻🙏🏻🌼🌼🥰
Tug_34 Tutan arkadaşlar bende merak ediyorum bugün iğnenin 12. Günü kan testim kocamaaan bir negatif 😔 yükselme ihtimali yok sanırım. Kasıklarımda iğne batmaları var bazen sağ bazen ol, aşırı akıntı var ama regl önceside olur o bende
Sunaya Miracleee bende gidiyorum dr hiç onermedi ben söylesem kabul edermi bilmiyorum ama istege goremi onu öğrenmek istedim
mucizeolsunn Miracleee bu sefer sabredebilirsem 15.gün yapmayı düşünüyorum testi normalde 10. Günü yapıyorum ve negatif görüp üzülüyorum o yüzden bekleyeceğim biraz inşallah zaman hızlıca geçer 😄 hep beraber bu güzel haberi alırız da birbirimizle paylaşırız inşallah
mucizeolsunn Miracleee bugüne kadar hep sabredemedim hep üzüldüm 😄 bu sefer bi çılgınlık yapıp sabredip mutlu olmak istiyorum 🤭
mucizeolsunn aybarsaybuke baya koyu çok şaşırdım ben de iğnenin 8.günü yapmıştım testi aşırı silik çıkmıştı 🤔 inşallah bebişin geliyodur🌺
aybarsaybuke mucizeolsunn inşallah canım müjdeli haber bekleyen herkes alsın en yakın zamanda haberini 🙏🏻