femme Umayyildrim acliklar 110 a kadar çıkıyordu tokluk en fazla 160 170 i goruyordu ve insülin baslamaya karar verdim 7 ile önce baslasik simdi 10 oldu . Yine dahiliyeye gidicem bakalim belki iki doz olur
Umayyildrim femme femme benim birkez tokluk 150 ye ciktihep gerisi 125 lerde acaba bana da verirler mi insilun
Umayyildrim femme doktor ne dedi bu değerlere dikkat ettiğiniz halde mi böyle cikti kaç gün diyetten sonra insülin kullandiniz
Bebiskosuu femme oyyy karından vuruyor musunuz beni çok geriyor bu iş. Mantıken ona ulaşamayacağını biliyorum ama vurunca karından ekstra hareketleniyor sanki geriliyorum 🥹
femme Bebiskosuu ben insülin için gösteren hemşireye gittiğimde. Gebelerde karından tercih etmiyoruz. Bacak ve kol baldiri 22.00 dan sonra vur dedi. Ben göbeğe cesaret edemem ki 😬 korkmarim yaw 🙄 zaten suanda gergin karnim nasıl olcak 🤔 koldan devam 🥰
Bebiskosuu femme ben de söyledim karından cesaret edemem diye. Hemşire hep diğer yerlere yaparsan olmaz dönüşümlü vurman gerek dedi ısrarcı oldu hatta 🤔
rumeyshaan ben de seker yuklemesi yaptirmistim ilki 89 ikincisi 106 cikti doktora gostermedim ama normal mi?
Fatmaalkaya ensensr23 su içmeyince düzelme oldu mu şekerinde benim açlık 70lerde tokluk 150-180arası çıkmaya başladı hipoglisemi de var normalde tedirgin oluyorum