Annişlerrrr, Erkek bebeğimiz olacak ama isim konusunda hala kararsız kaldık. İsim önerisinde bulunabilir misiniz 🤩👼
Erkek Bebek İsim Önerisi
Minikomoms oğlumun adı uras Ali :₺
Arden de çok hoş
Minikomoms eymen-selim-miraç-Melih
Minikomoms bizimde oglmuz olucak Kayra koymaya karar verdik.Daha ince aklimizda olanlar;Barlas, kıvanç,kuzey,Aden,kağan dı 🥰
Minikomoms oğlum olsaydı Talha koyacaktim ama rabbim kız evlat nasip etti Zehra koyacağız
Minikomoms Yamaç çok beğeniyorum ama bu eşim istemediği için elemek durumunda kaldım
Alptuğ 🥰
Minikomoms bizde bakıyoruz şimdiden abuk subuk isimler var internette ya. Anlamı kötü güzel olanlarında. Ben Kerem çok istiyordum eşim istemiyor 🤦🏻♀️ Selim güzel onu da beğendiremedik.
Minikomoms Yankı
Minikomoms Biz Azat koyacağız inşallah 🤗
Bizimde oğlumuz olacak yiğit kağan yada umut kağan koyacağız ☺️
Minikomoms Asil 💙 olacak benim oğlumun adı 🫶🏻
Minikomoms Yusuf Burak eren Enes Furkan Ömer Salih emir muaz erdem musab Akif Halil selim Emre emin Cemil Yahya Sait ☘️
Atlas ege ve aslan arasinda kaldik atlas ege koyduk suan6 ayligiz isim degisikligi dusunuyoruz 🤦🏻♀️
incinur0102 bizimde daha doğrusu benimde barlas ismi aklımda yalnız söylerken biraz zor oluyor r ve l harfleri yan yana olduğundan dolayı. Ama ismiyle yaşasın maşallah 🧿
Urasali maşallah 🧿 ismiyle sağlıkla yaşasınlar
Hacerevgin
Bence atlas ismi güzel ☺️ ege ismi çevremizde var o yüzden, ama babamız fanatik gs’li. Düşündüğümüz isimler arasında aslan ismide var
Aturkk maşallah 🧿 ismiyle sağlıkla ömrü olsun Paşa’nın 👼