Minikomoms Annişlerrrr, Erkek bebeğimiz olacak ama isim konusunda hala kararsız kaldık. İsim önerisinde bulunabilir misiniz 🤩👼
incinur0102 Minikomoms bizimde oglmuz olucak Kayra koymaya karar verdik.Daha ince aklimizda olanlar;Barlas, kıvanç,kuzey,Aden,kağan dı 🥰
Minikomoms Urasali evet, Arden ismi güzel anlamı da güzeldi. Hem kıza hem de erkeğe konulan isimler arasında bende begeniyorum
Minikomoms incinur0102 bizimde daha doğrusu benimde barlas ismi aklımda yalnız söylerken biraz zor oluyor r ve l harfleri yan yana olduğundan dolayı. Ama ismiyle yaşasın maşallah 🧿
gudmorningbeya Minikomoms bizde bakıyoruz şimdiden abuk subuk isimler var internette ya. Anlamı kötü güzel olanlarında. Ben Kerem çok istiyordum eşim istemiyor 🤦🏻♀️ Selim güzel onu da beğendiremedik.
Minikomoms gudmorningbeya ahhh, eşler yokmu 🥹 istediklerimiz oluyor yani begendigimiz isimler ama onlar beğenmeyince mecbur ayrıntılı arayışlar içerisinde oluyoruz. Bende çok isim sundum önüne ama maalesef her isme bir kusur buluyoruz
Amineazra Minikomoms Yusuf Burak eren Enes Furkan Ömer Salih emir muaz erdem musab Akif Halil selim Emre emin Cemil Yahya Sait ☘️
Hacerevgin Atlas ege ve aslan arasinda kaldik atlas ege koyduk suan6 ayligiz isim degisikligi dusunuyoruz 🤦🏻♀️
Minikomoms Hacerevgin Bence atlas ismi güzel ☺️ ege ismi çevremizde var o yüzden, ama babamız fanatik gs’li. Düşündüğümüz isimler arasında aslan ismide var