fizikcianne Bayramlıklarınız nasıl bir şey kızlar. Bize de fikir olsun. Malum göbüşlü olunca insan her şeyi giyemiyor
Zumzugukodummuzzingillatirim fizikcianne bayram ne zaman ya… Daha yeni gitmedimi ramazan? Kurban bayramı gelmesin yaaa evin dibinde adaklık var.
inci_tanesi Hejdj123 Merhabalar Ümran tesetturu tavsiye ederim çok şık seyler var ilk defa bir instagram sitesinde farklı şeyler gördüm ben ordan ikili bir takım aldim
inci_tanesi fizikcianne İkili bir takım aldım Ümran tesettür sitesinden önce çok tereddüt ettim ilk defa alışveriş yapacagim için üçüncü gün ürünüm elimdeydi hem çok hızlı hemde çok kaliteli bir ürün
Hejdj123 inci_tanesi o siteyi bilmiyordum hiç duymadım genellikle trendyoldan alıyorum ama şimdi orayada bakacağım teşekkürler
Dkmsnsmsp fizikcianne kız daha çok var bayrama valla ben kurban bayramında bise almıyorum bi şeker bayramında alıyorum bi geçen seneki hamilelik elbisesi var oğlumda almıştım onu giyerim Bunda da 😂
Babyykmz mylittlebabym ayyy bunlari o kadar begeniyorum ki 6 aylik hamileyim magazada denedim en buyuk bedeni ama bana alt kismi saplandi tayt gibi oldu 😅 en sonunda etekli sort aldim ustunede crop aldim baska turlusu olmadi ne denediysem igrenc oldu 😀
Babyykmz fizikcianne ben siyah etekli sort aldim ustunede siyah crop aldim hafif bir gobek açıkligi olacak cok tatli duruyor 🙈