Deletedmom_50 o kadar ümidim tükeniyor ki bir yandan kanama bir yandan suyunun azalması çok zor şeyler yaşıyorum inşallah Allah’ım güç kuvvet verir inşallah atlatırız 😔

Deletedmom_49 bak yukarıdaki yazılan önerileri yap onlar yükseltir belkide suyunu bebisinin inşallah atlatırsın kuzum.rabbim yar ve yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın

Deletedmom_49 senin doktorun gerizekalinin önde gideniymis böyle şey yapılır mi hiç il serklajini adam akıllı atsaymis bunların hiçbirini yasamayacaktin tabiki birazda nasip kısmet

Deletedmom_49 gerçekten öyle senin bu hamileliğinde doktor ihmali çok fazla Allah iyi demez ama ona yapamıyorsan ben yapamam kardesim risk alamam de bırak bilen biri yapsın veya yapıyorsan adam akıllı yap gerizekalo bi evlat kolayına mi bulunuyo Allah yardımcın olsun bacım hiç korkma Rabbım korur inşallah bebeğini duanı bol et sen annesisin ve hamilesin duaların daha çok kabul olur

Deletedmom_49 benim suyum gelmişti havuç suyu içtim hergün bir bardak ve inanmazsınız şu an suları azalsın diye ilaç başladık. Aklımla oynuyolar resmen. Havuç suyu işe yarıyor yani ama ölçülü tüketin nolur. Bol bol su için ama havuç suyu kadar etkili değil su bilginiz olsun allah şifa versin hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize🤲🏻🤲🏻

Deletedmom_49 benim 30.haftamda azaldı doktorum 5 günde bir çağırdı, hiçbir tedavi uygulamadı sadece su içen biri değildim günde en az 2 litre su içtim 33.haftada toparlamıştım.. şuan 38.haftaya gireceğim suda hiçbir sorun yok

Mrvctn ya ne güzellllll inşallah ben de öyle bir mucize yaşarımm benim bu yüzden erken doğum riskim var 😔

Bet1 hep 4L su içerim antibiyotiklerde kullandığım için inşallah artar tekrardan endol kullandım oda mı etkiledi acaba bilmiyorum ki of of

Deletedmom_50 kuzummm inşallah hep dua ediyorum hep gerçekten kendime ve kendim gibi olan herkese dediğin gibi bir can taşımak kolay mı o cana kavuşmak kolay mı.. Allah’a havale ediyorum Allah bildiği gibi yapsın inşallah

Deletedmom_49 allahim yar ve yardımcın olsun kuzum unutma dualarimdasin inşallah bisey olmaz sana ve evladına inşallah

Bet1 kasılma ve ara ara sancı oluyordu sadece olduğu zaman aldım endolu

• Bet1 bunu yanıtladı.

Bet1 ya zaten bazı doktorlar tam bi gerizkali endol bebeğin suyunu azaltiyormus benim ilk olduğum haftalar ağrım vardı devlet hastanesinin acilindeki bana verecekti benim serklaj yapan doktorum kızım kesinlikle endol kullanma suyu azaltıyor endol dedi ben doktorumun sayesinde almadım yani

• Bet1 bunu yanıtladı.