Ozsuerx Günler sonra cesaret edip test yaptım çok silik şekilde çıktığı için siyah beyaz yaptım biz toplamda ilişkiye gireli tam 12 gün oldu bugün adetim düzensiz olduğu için geçen ay ki bata göre 8 gün geçti sizce olmuş mu
TubaGokhan Ozsuerx https://mutluresim.com/images/2023/05/29/nelFMC.jpg. Bende sabah yaptım 10 gün oldu benimde 🎉🙈
Dilekarslan Ozsuerx bnce cızgı gözukuyor canım bende de bu kadar gozukmustu pozıtıf cıkmıstım ınslah senınde öledir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kadercicek Ozsuerx erken gebelik testi mi bu canım bende erken yaptığımda böyle çıkmıştı yok gibi normal testte bariz belliydi .
Ozsuerx Kadercicek evet erken gebelik ama ben geç döllenme yaşadım sanırım o yüzden bunu aldım kasette çıkmaz diye korktum
Dilekarslan Ozsuerx ınslah ıstedıgın sonucu alırsın 🙏🏻 bn de erken gebelık testı almıstım boyle cıkmıstı 1 gun sonra kaset olanı aldım tam cızgı cıkmıstı ıstersn bekle bır kac gun yada kaset yapıp sonc cıkmazsa bıle kan vermeye gıdebılırsın saglık ocagına ınslah guzel haberler alırsın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Musmutluuu Ozsuerx ne kadar güzel bu heyecanlar dimi 😊 aynısını ben de yaşadım ve benim de testte başta bu şekildeydi şuan hamileyim çok şükür 🙏❤️
Kadercicek Ozsuerx işte bende ovulasyonla takip etmiştim geç yumurtlama ile oldu ve normal testte çıktı erken testte çıkmadı ama var gibi :))
Ozsuerx TubaGokhan sizinde normalde benim ki gibi silik mi çıktı inşallah yavrularımız bize tutunmuştur🙏
TubaGokhan Ozsuerx evett inşallah ama ben dün kan verdim negatifti o yüzden yanlış olmasından korkuyorum 😩 bı kaç gün daha test yapıp koyulugunu teyit edicem