Candan0607 Kızlar benim bebeğim 36+4 de sezaryenle alınacak bebek boyu ve kilosu 40 haftalık hareketleri yavaşladı normalde 2.6.2023 de 37 haftada tam alayım diyordu ama 36+4 de almak zorunda kalacak doktorum inşallah küveze girmez dua edin
meliiisoz Candan0607 inşallah girmez canım Rabbim yardımcın olsun benimde bugün 36+3 karaciğer değerlerim sıkıntılı gelirse hemen alcakmıs
Mamacita1 minikmucizemmmmmm Kan sonuçlarınız çıktı mı acaba merak ettim. Bende kaşıntıdan dolayı kan vermiştim karaciğer değerlerim normal çıktı ama safra asitleri değerim biraz yüksek çıktı. Ne yapmam gerektiği konusunda kararsız kaldım doktorum doğum planlamak gerekir dedi haber bekliyorum ondan
meliiisoz Mamacita1 maalesef bugün sanırım yetişmedi çıkmadı bende haber bekliyorum ama doktorum banada eğer sorunlu çıkarsa almamız gerek bebeği dedi sizin haftanız çok güzel benden ileri benim 37+5 e planlanlıydı sezeryanım normalde riskli bir gebeliğim vardı zaten serklajlıydım ama 1 hafta daha dayansaydık
minikmucizemmmmmm Mamacita1 benimde karaciğer temiz çıktı. Safra asidi daha çıkmadı. Ona göre doğuma alırım dedi 🙇🏼♀️
Mamacita1 meliiisoz Anladım inşallah düşük çıkar sonuçların ya 🙏🏻 Benim öyle bir problemim yoktu kaşıntılarımda da azalma var o yüzden ne yapmalıyım kararsız kaldım doktorumdan haber bekliyorum işte bende. Haftam normal ama ben hiç sezeryana kendimi hazırlamamıştım ondan biraz tedirgin oldum
Mamacita1 minikmucizemmmmmm İnşallah seninde bir şey çıkmaz ya. Ben bugün biraz yüksek çıktığını görünce tedirgin oldum yarına kadar nasıl beklicem bilmiyorum 😕 Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
minikmucizemmmmmm meliiisoz karnım benimde acıyo hele şu an kaburgam batıyo yanıyo içten içe sanki ya tarif edemiyorum ağlıyorum bir yandan iyice bunaldım😔
Mamacita1 meliiisoz Ayy o bende de var ya karnımın içinde yanma hissi oluşmaya başladı 2 gündür neden oluyor anlamıyorum iyice tedirgin olmaya başladım
Kbr-23 14 gün önce 37+0da sezeryanla bebeğimi dunyaya getirdim suyum gelmişti 2100 doğdu çok şükür kuvoze girmeden evimize döndük inşallah sizinde kuvoze girmeden evinize dönersiniz