Mamacita1 meliiisoz Çok sağol 😌 Teşekkür ederim hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🫶🏻🌸 Hiç endişelenme sende hayırlısı olsun hakkında 🙏🏻
meliiisoz Deletedmom_50 şimdi krem yazdı canım kan aldı karaciğer değerlerime bakılcak duruma göre hareket edilecek
Deletedmom_50 meliiisoz anladım kuzum.dikkat et kendine inşallah bisey çıkmaz bebeğim Rabbım bebeğini sağ salim kucağına almani nasip etsin
Servikal meliiisoz canım çok fazla progestan ağızdan alındı mı yan etki yapabiliyomus karaciğere doktorum demişti ondan mıdır acaba
Deletedmom_50 meliiisoz amin inşallah canım. Çok üzüldüm ya inş bisey olmaz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah
meliiisoz Deletedmom_50 ilaçları bıraktık kuzum endolü 32 de nidicardı da 35 de bıraktık ilaç almıyorum şuan hiç
Brn_cnn meliiisoz ablam 37de sezeryana alındı 2.300du kilosu bebegin solunum sıkıntısı falan da olmadı çok şükür kuveze alınmadı. Ama sarılık çıktı sonrasında bir gün ışın için kuveze aldılar sarılığı azalınca verdiler geri
Bet1 meliiisoz çok geçmiş olsun canım konusmustuk bı ara 34+0 da doğdu ilk oğlum kuveze girmedi merak etme solunum da sıkıntı olmazsa girmez şükür ki serklaj la bu haftalara geldin korkma
Skdinc meliiisoz 37+2 de doğurdum. Girmedi şükür. Küvöz işi biraz şans 39 38 lerde doğurup küvöze alınanda çok bebek var çevremde. Sen stres yapma canım. 🌸
meliiisoz Skdinc evet doktorumda öyle söyledi 40. Haftada küveze giren bebek var dedi çoo teşekkür ederim sizde sağlıka büyütün inşallah💖🙏🏻