Benazir_507 kitty_zge bende 3 gün kala test yaptım ama negatif :( siz erken gebelik testi mi yapmıştınız?
kitty_zge Benazir_507 evet erken gebelik tesri yaptım ama 6 gün öncesine kadar yazıyor üzerinde. Ondan yaptım. Başka erken testlerde 1 gün regl gecikmesinde yapın diyor.
Zeyneperson52 tulay-01 adet gecikmesi oldu ama ben tedavi gördüğüm için hemen test yaptım ve pozitif çıktı 2 haftalıktı ben öğrendiğimde 3 haftasına gidiyodu
Hilaldgn tulay-01 karın krampları aşırı idrar çıkma ☺️ şuan 8 haftalık mide bulantısı yaşamadım hiç kramplarm idrara çıkma devam ediyor ☺️
Naz1616 tulay-01 ilk gebelikte aşırı acıkma hissi oldu 2. Gebelikte kasık ağrısı göğüs hassasiyeti oldu şimdi 3. Gebeliğim 8 haftalık öğrendim çok geç öğrendim sadece baş dönmem oldu çok fazla şüphelendim test yaptım
Mummumlilo En ilki baş dönmesi ve baygınlık hissi olmuştu hatta tansiyonum düşüyor heralde diye düşünüyordum bir süre sonra da test yapmıştım adet sancısı gibi ağrılar ve göğüs hassasiyeti vardı
gizemtasbasi tulay-01 adet olacakmışım gibi 2 gün süren kasık ağrım oldu, lekelenme oldu, göğüslerde aşırı şişme ve hassasiyet birde onunla ilişkili midir bilmiyorum ama 1-2 gün ciddi ishal olmuştum hatta ilaç bile kullandım bu yüzden
Era24 tulay-01 ovülasyondan 4 gün sonea göğüslerim şişti ve hassaslaştı tamam dedim regl olucam bu ayda. 1 hafta kadar gecikti ama ihtimal verip umutlanmak istememiştim, son bir senedir düzensizdi 28-32 veya 37-39 gün de bir regl oluyordum. Bir ilaç kullanacaktım hamile olmadığıma emin olmak için test yaptım hamile olduğumu öğrendim☺️
rabiaozcans tulay-01 merhaba, beklenen adet tarihime 5 gün varken kasıkta ara ara hafif batmalar hissediyordum. daha önce yaşamadığım bir şey olduğu için hamile olduğumu hissettim, kan testi verdim 18 beta hcg değeri ile pozitifi gördüm😄