Aselos18 NewMom__ ondan korktuğum herşeyini Arel Alp olarak yaptırdım o kadar masraftan sonra kendi zararlı çıkacağı için sussun bence 😂
TomrisHanim pinklovermom Alparslan, Metehan, Oğuzhan,Bertuğ,Gökay,Gökalp, Boğaç ve Bartu önerebilirim 😂 Eymen Asaf da güzel seviyorum 😂
NewMom__ Aselos18 ah fadimemin günahı neydi 😂çocuk reşit olduğu gün mahkemeye koşacak fadimeyi sildirmek için😂
NewMom__ pinklovermom kocan noyan ismini keşfetmesin sen dua et hemen her şeyi bastır çatır çatır diktir kıyafetini bak değiştirir görersin
NewMom__ pinklovermom benim kocamın da babaannesigil kaynanamlara zamanında sürekli baskı yapmışlar şu isim olsun bu isim olsun diye. Bende kocama dedim ki babaannenler benim çocuğumun da ismine karışırsalar çok isim koymak istiyorsan git kendin doğur ona koy derim dedim😂 kocamda karışamazlar dedi şimdiden korku salıyorum herkese hele sizin isimlerden sonra elimde mızrakla gezerim😂
pinklovermom NewMom__ Artık elime oklavayı alırım o ares dedi okeyledim tamam. Sadece başındaki diğer isim bende o da zaten ya yaman ya kıvanç keyfime bağlı agdksnslk😂😂😂
pinklovermom NewMom__ Bu ilkse sorun olmaz ama ikincide uyanıyolar diğerindede sen koydun karışmadım bu sefer bende diyolar uyanık tilkiler😂
pinklovermom NewMom__ Arkadasım kocasının adını koyuyor yanınada noyan bizde karımıyız beeehh agnsavahja😂😂😂 Recep noyan😏
NewMom__ Aselos18 hepinizi gazlayıp kocanızla dövüştürüp kendim kocamın istediği ismi koyuyormuşum😂😂 kızlar kocalarınızın değerini bilin bana uymayın bakın kurban geliyor öküzler pahalanmış elinizdekinin kıymetini bilin😂