Aselos18 NewMom__ benim adamın içinde dedem Korkut yatıyor biliyorum kesinlikle sesimi çıkarmıyorm o yüzden 😃
NewMom__ pinklovermom sana olan inancım arttı bu kararlılıkla gidersen bir futbol takımı da kursan bütün isimleri sen koyarsın 😂
pinklovermom NewMom__ Kızzz Kıvanç ares nasıl aresinde anlamı yıkım felaket yunan mitolojisinde savaş tanrısı demek korkuyorum bebe ilerde bizi komple ateşe vermesin hele erkek ya bi de😂
NewMom__ doga21 kız ismi kuzucum erkek olmaz no no no okulda dalga geçerler bak sakın düşme bu çukara😂
NewMom__ pinklovermom ares çok sinsi bir şey canlandırdı gözüme 😂 diğer çocuğun naifliğe bak o duru erkek çocuğuna bak ares felaket yıkım hiç olmadı😂😂
Aselos18 pinklovermom kıvanç Ares cok güzel ama alfa kuşağı olduğunu düşünerekten yakar yikar diyorum 🥴😃
pinklovermom NewMom__ Üf kocamın koyduğu ismi söylemicem söyletmicem yani öyle bi lüks yok😂ama kimlikte yazacağı için takılıyorum
pinklovermom NewMom__ Kızımın adı leyla duru💕 Leyla kayınvalidemin ismi ve ben kendim istedim kibar geliyor kulağa ama anlamına bakmamıştım şimdi erkek olunca bin kez anlamını ve etkisini düşünüyorum 😂😂😂
NewMom__ pinklovermom bacım ares koyarsan hastane çıkışına şöyle bir şey tercih et madem savaş tanrısı demek hakkını versin😂😂😂😂
Aselos18 NewMom__ ondan korktuğum herşeyini Arel Alp olarak yaptırdım o kadar masraftan sonra kendi zararlı çıkacağı için sussun bence 😂