Kızıma isim bulamıyorum 😭
Nazlı koyacağız 🌸
- Düzenlendi
Csknaz nisanliyken belliydi bizimki Türkiye’de sadece 1909 kişide varmış Dolunay olucak.
Herkesin koyduğu Asel Hira isimleri evet güzel ama bıkkınlık geldi
Dolunay koymasaydim
Ada
Ela
Leyla
Duru
Doğa
Sena
Beren
Bilge
Öykü
Eslem
Bunlardan birini koyardim
Kızımıza Karaca adını koyacağız ♥️
Handeak çok farklı bir isim ama sırf duyulmamış değişik olsun diye de ilerideki hayatını etkileyebilecek isimler seçmeyin bence. Malum insanlarımız dalga geçmek konusunda bir numara
Aybüke ismi çok güzel biz nasip olursa Gökçe koyacağız 🌸
Csknaz arya😍🥰
30+5 olduk bizde Hala isimde karar veremeyenlerdeniz…☺️ Abimiz Asel Mina istiyordu.. Eşim Miray dedi.. Ben Ceylin yada Nilay diye düşünüyordum..Sonuç olarak hala ismimiz belli değil
Meva 🤍
Csknaz Eylül Bilge düşünüyoruz 🥲
Csknaz 34 haftalık hamileyim Aden Nil koyucaz inşallah 🫶🏼
Adı değişik olsun diye düşünmedik içimize sinen tek iaim Karaca oldu. Maalesef sizin dediğiniz gibi çocuklara liya miya siya elis belis lilya gibi tuhaf tuhaf isim koyanlar düşünsünler.
Handeak Karaca daha tuhaf
Kızım olsaydı adı Belis olacaktı. Allah bana erkek nasip etti ona isim bulamadık daha 🤷🏻♀️ Erim düşünüyoruz.
Melegimm_2509 insanlar heves etmiş karar vermiş neden saygı duymuyorsunuz acaba hamile birine tuhaf falan diyorsunuz isim için. Hoşunuza gitmiyorsa siz koymayin ama hamile bir insana çocuğu için heves ettiği isme tuhaf demek doğru değil lütfen kırmayın kimseyi.