• Öneri
  • Roborock Q7 max kullananlar

Rwerdst bn s7 aldım çok memnunum sizinkiyle benzer özelliklere sahip olduğunu araştırırken gördüm

Lafayette ya çok anlamıyorum açıkçası ben robot süpürge markalarından 🥲 kötü bir şey aldım diye de korktum 😣 çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız valla. İnşallah daha güzelleri sizin olur ❤️

Bircicekanne sizinkinin sanırım mopu havaya kalkıyormuş. Benim evde kedim var çekim gücü için bunu seçtik. Karşılaştırma vardı İnternette valla 🥲😂 çokta anlamıyorum,
    Eşimde anlamaz anlasada yorum da yapmadı. Dedi sen karar ver pişman olma sonra diye. Sizinki daha pahalı bir de sanırım 😄

Lina92_ yaa peki zorlandınız mı hiç kurarken falan? Nerden aldınız bir de?

Rwerdst gayet güzel hem süpürüyor hem siliyor , her yere cıkıyor canavar gibi .. konumlandırma özelliği var bugun sadece tek oda mesela süpürmek istiyorum telden ayarlıyorum gidip süpürüp geliyor ..

Rwerdst O kadar para vermişken bence çöpünü de kendi dökenden alın derim iade edip 🤓İnsan rahata öyle bir alışıypr ki , çöpünü de kendi döksün istiyor

goker16 ya peki bir şey sorcam benim çocuk odamda bir kaç eşya var malasef orayı şuan temizleyip konumlayamaz. Daha sonrasında ekleyebilir miyim? Bir de mesela kesimin kumunu vs çeker dimi mi? Bir de püsküllü halılara takılır mı? Birisi kilim birisi de çok ince bambu bir halı 😄 kurarken zorlandınız mı?

Rwerdst benn varimm 😁canım çok cokk güzel bi ürün bende bir at oluyo alalı Rabbım sağlıkla kullanmayı nasip etsin❤️

Rwerdst Farklı markalara da bakabilirsin aslında 👍🏻 Ben çok kolaylık yaşıyorum da söylemek istedim . Mesela süpürüyor 2 süpürgeden sonra çöp boşaltmayı seçtim . İşi bitince gidiyor boşaltıyor çöpünü . Benimki öneri tabi sen bilirsin yine de 😊

Bende var çok memnunum bizde de kedi var güle güle kullan memnun kalacaksın eminim🌸

Beyazeller ay aldım artık şimdi iade için para yatacakta tekrar alcam da. Bir de kuponum vardı o da gitti 😣 bilsem öyle yapardım 🥲

Sersev taneleri çekiyor mu? Kedi kumu ya da maması gibi. Bir de mesela püsküllü halılarda deneyiminiz nasıl?

Rwerdst benim halim püsküllü zaten ucu fircali değil o yüzden püskül dolanmiyo en ufak taneye kadar çekiyor ama kumu bilmiyorum ağırlıkta dolayı ama bence çekecektir çünkü zorlu ortamda vakum arttırıyor

Sersev yok yok tane boyutunda oluyor zaten. Öyle çok büyük değil. Umarım çeker

Rwerdst mama kum çok rahat çekiyor püsküllü halıda het zaman olmasa da bazen dolanabiliyor aklıma gelirse süpürmeden önce püskülleri alta doğru alıyorum